Menu

Name It i Brande søger Print Designer

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Senest 28. september 2023 Adresse Brande
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
Er du vores nye kreative printdesigner, som brænder for at transformere de nyeste trends til designs i børnehøjde?

NAME IT søger en dygtig grafisk designer, som bliver en del af et kreativt team i konstant udvikling.

ET TEAM MED PASSION FOR BØRNENES UNIVERS

Du bliver en del af vores Basic Needs-team, som brænder for sammen at skabe spændende og kommercielle produkter i sweat/jersey-kategorien. Hos os vil du opleve en uhøjtidelig tone og en atmosfære, der er præget af vores høje energiniveau og passion for vores arbejde.
Udover dine nærmeste kolleger vil du få et meget tæt samarbejde med fantastiske kolleger i Indkøb, Konstruktion og Design, som alle bidrager med at gøre kreative ideer til virkelighed. Basic Needs-kollektionerne er primært udviklet digital i CLO3D, så du vil også få et tæt samarbejde med dine kolleger i 3D-teamet. Vi sørger naturligvis for, at du bliver oplært i programmet såvel som processerne omkring det at arbejde med 3D, hvis det er nyt for dig.

DIT ARBEJDE

Som printdesigner er din vigtigste opgave at skabe et sjovt, sejt og finurligt børne- og ungdomsunivers med en god balance mellem nytænkning og kommercielle styles. Du vil få en finger med i hele processen, og dine arbejdsopgaver inkluderer derfor følgende:

 • Skabelse af nye print til vores Kids-målgruppe
 • Sammensætning af alsidige og kommercielle printkollektioner
 • Udarbejdelse af printbeskrivelser til leverandører
 • Daglig sparring med Indkøb og leverandører i forhold til udvikling af print, printteknikker og finish
 • Arbejde med CLO3D både selvstændig og i samarbejde med vores leverandører
 • Udarbejdelse af trendmateriale i samarbejde med designholdet
 • Inspirationsture for at fastholde din skarphed og holde dig opdateret på de nyeste tendenser
 • Leverandørbesøg med henblik på at udvikle kollektionerne ude ved leverandørerne i tæt samarbejde med dem
 • Diverse designopgaver i samarbejde med design-teamet.

ILDSJÆL MED FORKÆRLIGHED FOR BØRNETØJ

Vi er på udkig efter dig, der brænder for fashion og 3D! Du har et skarpt grafisk øje og en udpræget sans for design og farver. Du ved, at det ofte er den lille detalje, der gør den helt store forskel. Samtidig er du i stand til at spotte de nyeste trends, oversætte dem til børnetøj og time introduktionen af de voksnes tendenser til børneverdenen.
Du er engageret og passioneret omkring dit håndværk og ser vigtigheden i at omsætte trends til kommercielle styles for at drive NAME ITs forretning til nye højder. Du elsker nye udfordringer og nyder, når tempoet er højt, kreativiteten får fuld gas, og designsene er i små størrelser.
Når det bliver tid til at overdrage dine designs til næste led i processen, er din udadvendte personlighed og entusiastiske drivkraft med til at skabe et godt samarbejde med kolleger såvel som samarbejdspartnere.

KVALIFIKATIONER

 • Uddannet designer eller grafisk designer
 • Min. 2 års erfaring med udarbejdelse af print og arbejdstegninger
 • Solid erfaring med Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator
 • Kendskab til CLO3D er en fordel, men ikke et krav
 • Gode engelskkundskaber i skrift og tale

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nicolai Mørup på telefon 25 51 32 62. Ellers send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest d. 28. september 2023.
Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi finder den rette kandidat.
ARBEJDESSTED: Brande, Danmark
REJSEAKTIVITET: Ca. 10-20 dage om året

Søg stillingen her

ABOUT NAME IT
For more than 30 years, NAME IT has been encouraged by children’s straightforwardness and energy. We see the world through the eyes of children and our creativity is rooted in their loving and free spirit.
At NAME IT we design clothes which allow children to express their own personality. We are proud to have a selection that features a full range of kids clothing from underwear to outerwear, always with a particular focus on our core products; jeans and outerwear. In every piece of clothing, functionality, safety, quality and responsibility are our main priorities. Brands within NAME IT: NAME IT, LMTD and Lil’ Atelier. NAME IT is part of the worldwide fashion company BESTSELLER. Visit www.nameit.com or www.bestseller.com.

 

Download

 • Name It i Brande søger Print Designer

  pdf, 0,3mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"