Menu

Perfekta PR i København søger kommunikationsrådgiver

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse København
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen

 

- til byggeriets foretrukne kommunikationsbureau

Perfekta PR er byggeriets foretrukne kommunikationsbureau. Vores rådgivning bygger på indgående branchekendskab kombineret med et kompromisløst ønske om at skabe de bedst mulige kvalitetsløsninger for vores kunder.

Som byggeriets foretrukne kommunikationsbureau bygger vores rådgivning på et indgående kendskab til branchen, dens aktører og de aktuelle dagsordener. Og netop indsigten i vores kunders markeder gør os skarpe til at finde og formidle budskaberne, som slår hovedet på sømmet.

Bureauets ejerkreds består af Jens Flinker Nørgaard og Hans Gundesen. Jens har en fortid i mediebranchen og har gennem mange år haft ansvaret for en lang række større fag- og nichemedier, herunder Bygge- & Anlægsavisen. Jens er adm. direktør og leder af bureauet i dagligdagen.

Vi vækster og har travlt og søger i den forbindelse en kommunikationsrådgiver. Du vil få et spændende job med fart over feltet, hvor dine beslutninger og kommunikation har betydning for mange af dine kolleger i organisationen. Som kommunikationsrådgiver vil du få reference til Perfekta PR's bureauchef.

Ansvarsområder

I jobbet som kommunikationsrådgiver er du kundeleder i dagligdagen. Du kommer til at sidde med det generelle ansvar for dine kunder, hvilket indebærer:

 • Egen kundeportefølje, hvor du er kundernes primære kontaktperson.
 • Vedligehold og udvikling af kunderelationer.
 • Eksekvering af ydelser.
 • Afholdelse af redaktionsmøder.
 • Produktion, eksekvering og mediekontakt.
 • Samarbejde med interne ressourcer.

Som kommunikationsrådgiver er det dit ansvar at sørge for den daglige drift i samarbejdet med dine kunder. Dette indebærer at alt, som bliver aftalt med kunden, føres ud i livet. Du sørger ligeledes for at det, der eksekveres, og afvikles inden for de rammer, som aftalen med kunden indebærer.

Der ligger en vigtig opgave i at skabe udvikling og progression i dagligdagen. Det gælder bl.a. at ideudvikle og tænke kreativt, gribe nye muligheder samt at se potentialet, hvad angår friske aktiviteter, projekter og tiltag, som kan bidrage til at optimere kundens performance og udbygge samarbejdet. Et eksempel kunne være at indtænke nye og/eller særlige medier i forbindelse med kundens presseaktiviteter.

Kommunikationsrådgiveren skal kontinuerligt udvikle Perfekta PR’s ydelser på et dagligt og praksisnært plan. Dette skal bidrage til at sikre, at kunden hele tiden holdes i oplever høj kvalitet i vores leverencer.

Faglig profil

 • Den ideelle kandidat har 5 års erfaring fra bureau eller en industrivirksomhed.
 • Du har evt. kendskab til byggebranchen (ikke et krav).
 • Du er struktureret i din arbejdsform og evner at holde mange bolde i luften.
 • Du sidder måske som marketingchef i en B2B virksomhed og vil gerne arbejde på bureau centralt i København.
 • Du holder af kommunikationsfaget og elsker at skrive.
 • Du har en uddannelse som cand.ling.merc. eller tilsvarende.

Personlig profil

 • Du er en positiv og udadvendt person med stærke relationelle kompetencer.
 • Du er struktureret, ansvarsfuld, grundig og selvstændig.
 • Du udstråler passion og sult for at levere ydelser på et højt niveau.
 • Du er en dygtig kommunikator på alle niveauer, skriftligt og mundtligt - og internt såvel som eksternt.
 • Du trives i et varierende og uformelt arbejdsmiljø - i perioder med højt tempo og korte deadlines.
 • Du er iderig og en god teamplayer, der skaber energi blandt dine kolleger.

Vi tilbyder

Hos Perfekta PR vil du blive en del af et hus med passionerede og dygtige kollegaer, som arbejder i vores dejlige kontorer i Bredgade i København. Du vil få ansvar og stor indflydelse på dit arbejdsområde og være bakket op af firmaets øvrige afdelinger ifm. bl.a. contentproduktion, video, motion graphics og digitale ydelser mv. Løn- og ansættelsesvilkår er på konkurrencedygtigt niveau.

Ansøgning

UnikRecruitment bistår Perfekta PR ved denne rekrutteringsopgave. Perfekta PR vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Søg stillingen her

Download

 • Perfekta PR i København søger kommunikationsrådgiver

  pdf, 0,19mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"