Menu

Pernille Corydon Jewellery i Haderslev søger E-Commerce Manager

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Haderslev
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
E-Commerce Manager der kan forgylde Pernille Corydon Jewellerys digitale rejse

Kan du skabe en online markedsplads i verdensklasse, hvor kunder vender retur for at handle funklende skønheder igen og igen? Har du evnerne til at løfte en international onlineforretning til nye højder? Så kan stillingen som E-Commerce Manager hos Pernille Corydon Jewellery være et match for dig…  

Digital købmand til anerkendt smykkeproducent
Den danske smykkedesigner Pernille Corydon har siden 2007 udviklet og designet smykker med rødder i den skandinaviske enkelthed til piger og kvinder i alle aldre. Med tiden er navnet Pernille Corydon Jewellery blevet et internationalt brand, og smykkerne sælges i dag verden over.

Smykkeproducenten har store ambitioner for sin e-handel, hvilket du med din up-to-date forståelse for E- Commerce og evne til at skabe online salgsresultater, skal være med til at sikre.

Som E-Commerce Manager får du følgende ansvarsområder:

  • Udarbejde og eksekvere OMP go-to-marked salgsplan, inkl. salgskanaler, platforme, kundesegmentering, tidsplan og budgettering
  • Daglig performance traction, driftsopgaver og kommunikation i forhold til webshoppen
  • Konvertere online awareness til trafik på alle relevante online kanaler
  • Omsætte analytiske data til udviklingen af data-drevet onlinesalg
  • Identificere, beskrive og gennemføre operationelle forbedringer
  • Opbygge, standardisere og vedligeholde processer, arbejdsgange og forretningsrapporter

Din base bliver på Pernille Corydon Jewellerys kontor i Haderslev i selskab med 12 kollegaer. Du bliver leder for onlineteamet, som tæller to personer udover dig, og du refererer direkte til Founder & Designer, Pernille Corydon.

Det guidende fyrtårn, som får kunderne til at handle
Som digital købmand skræddersyer du løsningerne, der resulterer i de største salgseffekter for Pernille Corydons produktpalette. Derfor sætter du dig naturligt i modtagerens sted, fordi det optager dig at skabe en unik købeoplevelse for kunderne.

Den evne trækker du også med dig i dagligdagen blandt kollegaer, hvor du skal drive og sikre kontinuerlig udvikling af online salg i tæt samarbejde med øvrige afdelinger. Med dit sorte bælte i E-Commerce og din imødekommende personlighed, etablerer du dig hurtigt som virksomhedens digitale ankerpunkt. Det gør du fordi, du er lige så ambitiøs på egne som dine kollegaers vegne, og sammen opnår I kæder af trafik og konverteringer.

"En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element for Pernille Corydon Jewellery”. Citat Pernille Corydon

Du får ansvaret for alt online salg for B2B og B2C på både strategisk-, taktisk- og operationelt niveau. Du er indstillet på både at være i helikopteren, når der skal udvikles strategi for E-Commerce og i maskinrummet, hvor du, sammen med teamet, bidrager til den daglige drift. Din ekspertise er så stor, at du hurtigt hæver barren på virksomhedens e-handel og skaber awareness, så kunderne handler på den online markedsplads og kommer igen.

Din uddannelsesmæssige baggrund er sekundært i forhold til din store indsigt og erfaring i e-handel, som du har med dig fra en rolle i livstilsbranchen. Med aktiviteter i store dele af verden er det et must, at du er velformulerende i skrift og tale på engelsk og dansk.

Fra Haderslev til Paris, Tokyo og New York
I 2007 begyndte Pernille Corydon at fokusere på at designe og fremstille smykker og åbnede livsstilsbutikken Bohéme i Haderslev, hvor de første smykker blev solgt. I dag forhandles Pernille Corydon Jewellery gennem mere end 600 forhandlere i 20 lande med kosmopoler i København, Helsinki, Oslo, Barcelona, Berlin, London, Paris, New York og Tokyo.

Som E-Commerce Manager bliver du en del af et tæt knyttet team, som kærer om den skandinaviske enkelthed - med bevidstheden om en rolle, der rækker langt udover Danmarks grænser.
Medarbejderforholdene taler til dig, hvis du trives med høje ambitioner, flad struktur og åbne arme overfor dine mange idéer.

SØG STILLINGEN HER

 ”Rekrutteringsprocessen varetages af HumanTrust A/S. Har du spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Headhunter og Co-owner i HumanTrust, Marlie Hede - tlf.: 2286 2949”

 

Læs mere om Pernille Corydon Jewellery på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

https://da.pernillecorydon.com/

https://www.instagram.com/pernillecorydon/?hl=da

https://www.facebook.com/Pernille-Corydon-Jewellery-206646122743335/

Download

  • Pernille Corydon Jewellery - E-Commerce Manager

    pdf, 0,15mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"