Menu

Pilgrim i Skanderborg søger Paid Search Specialist

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Skanderborg
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
- dygtig og engageret profil til styrkelse af digital afdeling

 

Med næsten 40 års erfaring inden for håndlavede smykker, og med solide rødder i Skanderborg, har Pilgrim slået sig fast som et stærkt smykkebrand i både ind- og udland. Pilgrim er en dansk, familieejet virksomhed, som på verdensplan har ca. 200 engagerede og positive medarbejdere, der alle sætter en dyd i at skabe succes for virksomheden. Pilgrim er en dynamisk virksomhed, hvor hjertevarme og respekt for medmennesker er dyder, der prioriteres højt. Du kan læse mere på www.pilgrim.dk.

Vores online platforme er i rivende udvikling og vækst, og med en klar målsætning om at fortsætte den gode vækstrejse, udvider vi vores Performance Marketing Team væsentligt og søger derfor en Paid Search Specialist. Så har du et digitalt og kommercielt mindset, og bænder du for at skabe gode resultater på tværs af online platforme, så er du måske lige den, vi mangler.

Ansvarsområder og opgaver

Som Paid Search Specialist hos Pilgrim vil du være ansvarlig for at drive vores SEM, og du vil spille en afgørende rolle i definitionen af vores vækststrategi samt prioritering af et online spend på et tocifret millionbeløb. Du kommer derfor til at have stor indflydelse og ansvar for én af vores bedst performende kanaler og sikre, at vi opnår vores ambitiøse mål.

Dit primære formål er at opbygge brandkendskab og engagement, skabe relevant trafik til salgskanaler og opbygge kundeloyalitet. Du er overordnet ansvarlig for Paid Search, Paid shopping, Display, Feeds, Analytics, GTM, Affiliate/Referrals, prissammenligningssider, mm.

Opgaverne omfatter (men er ikke begrænset til):

  • Udforme og eksekvere kanalspecifik strategi og roadmaps jf. Pilgrims overordnede digitale strategi
  • Analysere, evaluere og optimere kanaler, således at de indgår optimalt i den samlede kunderejse
  • Budgetansvarlig for alle kanaler samt løbende rapportering på KPI’er og overordnede mål
  • Koordinering, opsætning, eksekvering og evaluering af landespecifikke kampagner

Din profil

Du kommer fra en lignende stilling og har arbejdet professionelt med Paid Search – enten på bureau eller inhouse i en virksomhed. Vi forventer, at du har en digital og kommerciel tankegang, og at du er passioneret omkring digital forretning og derfor er opdateret på digitale tendenser og løbende udforsker nye platforme og muligheder. Du skal naturligvis være dygtig og bidrage med ny viden, men vigtigst er det, at du er nysgerrig, ivrig efter nye udfordringer og er sjov at arbejde sammen med.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i en international, vækstorienteret og velkonsolideret virksomhed med en varierende og sjov hverdag i en afdeling med kompetente og ambitiøse kollegaer, hvor der er en uformel, positiv omgangstone og stor teamånd. For den rette person tilbyder vi en attraktiv stilling, hvor du i høj grad selv er med til at påvirke din arbejdsdag med mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Desuden tror vi på, at den personlige udvikling ikke kun sker på jobbet, men i høj grad er resultat af et sundt samspil mellem arbejde og fritid, hvorfor der også er mulighed for hjemmearbejde og flextid.

Stillingen er til vores hovedkontor i Skanderborg med tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning

UnikRecruitment bistår Pilgrim ved denne rekrutteringsopgave. Pilgrim vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

SØG STILLINGEN HER

Download

  • Pilgrim - Paid Search Specialist

    pdf, 0,17mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"