Menu

Pilgrim i Skanderborg søger Paid Social Specialist

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Skanderborg
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
- dygtig og engageret profil til styrkelse af digital afdeling

 

Med næsten 40 års erfaring inden for håndlavede smykker, og med solide rødder i Skanderborg, har Pilgrim slået sig fast som et stærkt smykkebrand i både ind- og udland. Pilgrim er en dansk, familieejet virksomhed, som på verdensplan har ca. 200 engagerede og positive medarbejdere, der alle sætter en dyd i at skabe succes for virksomheden. Pilgrim er en dynamisk virksomhed, hvor hjertevarme og respekt for medmennesker er dyder, der prioriteres højt. Du kan læse mere på www.pilgrim.dk.

Som led i Pilgrims vækstrejse søger vi en Paid Social Specialist til styrkelse af vores digitale afdeling.

Jobbet

Brænder du for at arbejde med betalt annoncering på sociale medier, og er du knivskarp på digitale tendenser og har flair for både det tekniske og visuelle? Så er du måske lige den, vi mangler for at fuldende vores Performance Marketing Team og fortsætte vores gode udvikling og vækstrejse.

Ansvarsområder og opgaver

Som Paid Social Specialist hos Pilgrim vil du være ansvarlig for at drive al vores betalte annoncering på sociale medier, og du vil spille en afgørende rolle i definitionen af vores vækststrategi samt prioritering af et online spend på et tocifret millionbeløb. Du kommer derfor til at have stor indflydelse på samtlige sociale medier og på annonceringsniveauet, hvor det primære formål er at skabe engagement, brand kendskab, kundeloyalitet og i sidste ende flere konverteringer.

Du er overordnet ansvarlig for annoncering på Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, Snapchat, TikTok, mm.

Opgaverne omfatter (men er ikke begrænset til):

  • Udforme og eksekvere kanalspecifik strategi og roadmaps jf. Pilgrims overordnede digitale strategi
  • Omsætte dataindsigter til optimering af kanaler, således at de indgår optimalt i den samlede kunderejse
  • Budgetansvarlig for alle kanaler samt løbende rapportering på KPI’er og overordnede mål
  • Koordinering, opsætning, eksekvering og evaluering af kanalspecifikke kampagner

Din profil

Du har tidligere arbejdet med Paid Social enten på bureau eller i et inhouse team, og du har derfor en professionel tilgang til annoncering på sociale medier, og du ved hvad, og hvordan de performer bedst på tværs af kanaler. Desuden har du en kreativ og visuel forståelse, som gør dig i stand til at aktivere vores brand på bedste vis i relation til vores brand DNA og overordnede visuelle identitet. Vi forventer også, at du har en digital og kommerciel tankegang samtidig med, at du er god til at tænke sociale medier ind i det samlede digitale set-up og derfor løbende er på udkig efter nye tendenser og digitale værktøjer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i en international, vækstorienteret og velkonsolideret virksomhed med en varierende og sjov hverdag i en afdeling med kompetente og ambitiøse kollegaer, hvor der er en uformel, positiv omgangstone og stor teamånd. For den rette person tilbyder vi en attraktiv stilling, hvor du i høj grad selv er med til at påvirke din arbejdsdag med mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Desuden tror vi på, at den personlige udvikling ikke kun sker på jobbet, men i høj grad er resultat af et sundt samspil mellem arbejde og fritid, hvorfor der også er mulighed for hjemmearbejde og flextid.

Ansøgning

UnikRecruitment bistår Pilgrim ved denne rekrutteringsopgave. Pilgrim vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

SØG STILLINGEN HER

Download

  • Pilgrim - Paid Social Specialist

    pdf, 0,18mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"