Menu

POMPdeLUX i Hinnerup søger Head of Marketing

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Hinnerup
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til job@pompdelux.dk
VI SØGER EN PASSIONERET OG SUCCESFULD LEDER TIL VORES MARKETINGAFDELING.

 

Har du lyst til at være med til at udvikle og sikre vores visuelle identitet på tværs af alle kanaler?

Med din solide viden om B2C omnichannel, marketing og E-commerce, samt din analytiske tilgang – skaber du værdi og evner at omsætte viden til handling.

Hvis du drømmer om at have ansvaret for videreudvikling afvores branding strategi og du samtidig er æstetiker til fingerspidserne – så er det måske dig vi leder efter.

Stillingen
Du bliver en del af vores dedikerede marketingafdeling på 10 personer. Du får det overordnede ansvar for at drive leads- og conversion-genererende marketingtiltag via POMPdeLUXs digitale kanaler sammen med dit team. Du sikrer og udvikler vores branding strategi. Din veludviklede evne til at benytte data bruger du til, at udtænke kreative og effektfulde tiltag som fx kampagner, nyhedsbreve, display, digital merchandising mv.

Du har en afgørende rolle i at sikre, at så stor en andel som muligt af vores to årlige kollektioner sælges til fuld pris igennem webshop og ved understøttelse af vores konsulenter i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Tyskland, Schweiz og Østrig.

Ansvarsområder

 • Strategisk planlægning afcontent, kampagner, nyhedsbreve, fotosession, sociale medier, annoncer, katalog m.m.
 • Med din analytiske tilgang varetager du mediaspend
 • Afrapportere nøgletal til ledelsen
 • Ledelse, drift og optimering af afdeling
 • Input og sparring omkring udvikling af digitale platforme
 • Ansvarlig for design og produktion af materiale til digitale platforme
 • Udvikling af design og content i tråd med vores brand identitet på alle digitale touchpoints
 • Styrkelse af POMPdeLUXs visuelle identitet
 • Ansvarlig for trafik på sitet, herunder SEO

Din baggrund

 • Mindst 8 års erfaring fra en lignende stilling i en international virksomhed
  – gerne indenfor tekstilbranchen
 • Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk
 • Du har indgående kendskab til GA og forstår at omsætte tallene til handling

Personlighed
Du er imødekommende og udadvendt, og ser glæden i at arbejde på tværs af flere afdelinger. Du udstråler holdånd, bidrager med den gode stemning og nyder at dele ideer, kreativitet og detaljer med dine kollegaer.

Du har en stor interesse for mode og design samt en finger på pulsen indenfor de nyeste trends. Du trives i et til tider hektisk miljø, der er præget af store sæsonudsving. Du går gerne forrest og er motiverende og inspirerende som leder. Du er grundig med sans for detaljen og når dine deadlines.

Hvad kan POMPdeLUX tilbyde dig?
Et spændende job i vores skønne univers med vores fantastiske produkter, 60 pragtfulde og passionerede kollegaer, i de skønneste omgivelser. På kontoret i Hinnerup ved Aarhus vil du indgå i et moderne og uformelt arbejdsmiljø, hvor mulighederne er mange, atmosfæren er god og energien smitter.

Ansøgning og tiltrædelse
Hvis ovenstående har vækket din interesse og lyder som dit næste job, så send os din ansøgning med relevante bilag og billede hurtigst muligt til job@pompdelux.dk mærket ”Head of Marketing”.

Vi behandler alle ansøgninger løbende, og tiltrædelse er snarest muligt.
 

POMPdeLUX er en danskejet børnetøjsvirksomhed, der sælger stilfuldt børnetøj internationalt.
Vi producerer med omtanke for vores medarbejdere, miljøet og vores leverandører, og udbyder vores børnetøj gennem Home Shopping, egen webshop og outlets.
www.pompdelux.dk      job@pompdelux.dk

Download

 • POMPdeLUX - Head of Marketing

  pdf, 0,36mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"