Menu

Rabens Saloner i København søger E-commerce Manager

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 30. april 2021 Adresse København V
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annnoncen
Ansøgningsfrist: 30-04-2021
På vegne af vores kunde, Rabens Saloner, leder vi efter en kreativ og kommerciel E-Commerce Manager, der kan opdyrke virksomhedens branded webshop. Stillingen er en unik mulighed for at blive en del af et succesfuldt modehus, hvor kærligheden til det unikke og bæredygtige design er hjørnesten i brandets velkendte DNA.

  

Værdibaseret, dansk modehus der udvider den globale modescene
 
Rabens Saloners passionerede designteam anføres af Kreativ Direktør, Birgitte Raben. Sammen med teamet skaber hun tidsløse og håndlavede kollektioner, hvor feminin lethed møder rock ’n’ roll i unikke tie-dye-mønstre og draperede silhuetter; alle med en hyldest til individualisme og drømme.

Som Rabens Saloners nye E-Commerce Manager får du ansvaret for at opdyrke modehusets populære branded webshop, hvor fortællingen om husets stærke værdigrundlag og særlige DNA spiller en væsentlig rolle i positioneringen af brandet. Det gør du med udgangspunkt i din udprægede digitale forståelse for salg og markedsføring i et online perspektiv.

I tæt samarbejde med husets øvrige forretningsområder som PR, marketing, sales og design hjælper du med at udbrede kendskabet og loyaliteten til huset yngste salgskanal. Med direkte reference til virksomhedens CEO, Marianne Raben, udgør du derfor en vigtig brik i det fremadrettede, digitale væksteventyr.

Dine primære ansvarsområder kan sammenfattes til:

  • At opdyrke, drive og vækste salget i webshoppen
  • At lede og udvikle E-Commerce enheden
  • At øge kendskabet og loyaliteten i webshoppen

I arbejdet med ovenstående ansvarsområder bidrager du aktivt til udviklingen af webshoppens tilstedeværelse på de eksisterende markeder såvel som udbredelsen til nye markeder. Her kortlægger du kunderejsen og foretager A/B splittest og funnel-optimeringer til brug for konverteringsoptimering og prioritering af personaliserede indsatser.

Du holder styr på din salgs-performance herunder salgstal og budgetter, som du rapporterer løbende med udgangspunkt i klart definerede KPI’er, og du definerer og implementer salgsfremmende marketingaktiviteter i diverse SoMe-kanaler i tæt samarbejde med udvalgte bureauer. Med en klar struktur og en stærk kommerciel forståelse tilsikrer du således den rette skallering af webshoppen (Shopify) i takt med virksomhedens tværgående vækst.

Samtidig bygger du gode og langvarige relationer til huset eksisterende såvel som potentielle samarbejdspartnere, ligesom du arbejder smidigt på tværs af interne forretningsområder. Til at hjælpe dig får du en assistent, som du bliver ansvarlig for at lede og udvikle.

Kreativ og kommerciel E-Commerce Manager

Du kommer formentlig med en kommerciel baggrund inden for salg og marketing kombineret med en stærk forståelse for teknologiens muligheder og begrænsninger herunder en solid forståelse for UX og design af smidige flows samt for content og SEO. Samtidig kommer du med min. fem års relevant erfaring fra en lignende stilling, hvor du har skabt dokumenterbare resultater i opdyrkningen af nye, internationale markeder.

Det er en fordel, såfremt du har erfaring fra en ejerledet virksomhed, hvor stifterne udgør en væsentlig del af den daglige drift og de forretningsudviklende processer. Samtidig er du en dygtig formidler på engelsk og du tilpasser let din kommunikation til målgruppen på tværs af forretningsområder og eksterne partnerskaber.

På det personlige plan får du energi af at være en del af et passioneret team, der alle brænder for det samme purpose. Du repræsenterer et entreprenant mindset krydret med en høj energi og et veludviklet konkurrencegen, der driver dig til at skabe bedre resultater. Du er positiv med en empatisk tilgang til dine omgivelser og stærke menneskelige egenskaber, hvilket betyder, at du bevarer overblikket i en, til tider, hektisk hverdag. Du er proaktiv og løsningsorienteret med en kreativ og kommerciel tilgang til dine opgaver. Endelig er du en stærk sparringspartner med klare visioner for dit forretningsområde og for virksomheden som helhed.

Rabens Saloner tilbyder

Rabens Saloner tilbyder en central rolle i et igangværende væksteventyr hos et veletableret, dansk modehus bygget på sunde værdier. Rollen byder på gode muligheder for personlig og professional udvikling godt hjulpet af branchens dygtigste og mest passionerede kolleger, der alle brænder for det kreative og entreprenante miljø med plads til at drømme. Det indebærer et godt arbejdsmiljø med høj anciennitet og medarbejdertilfredshed.

Om Rabens Saloner

Rabens Saloner blev grundlagt i 2007 af Kreativ Direktør, Birgitte Raben. Huset har vundet indpas i hele Europa med agenter og distributører over det meste af verden og en særlig stærk positionering på det sydeuropæiske marked. Brandets produkter forhandles via butikker og egen retail samt webshoppen, der blev lanceret i 2019.

Fælles for alle husets partnerskaber er, at de bygger på gensidig respekt gennem hele værdikæden; mange af brandets samarbejdspartnere er således mindre familieejede virksomheder, der har været med fra start, og store dele af kollektionerne skabes i brandets eget farvehus på Bali i tæt samarbejde med lokale håndarbejdere og farvemestre.

Alle initiativer i Rabens Saloner foregår med stor respekt for de sociale, miljømæssige og finansielle hensyn i hele virksomhedens værdikæde. Det indebærer også et dedikeret fokus på FN’s verdensmål med særlig vægt på, Afskaffelse af fattigdom, Sundhed & Trivsel, Kvalitetsuddannelse og livet på land.
For mere information se desuden: https://rabenssaloner.com

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at følge linket Søg stillingen og indsende dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.

SØG STILLINGEN HER

"