Menu

Samsøe Samsøe i København søger Senior Financial Controller

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 30. juni 2022 Adresse København
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen

På vegne af vores kunde, Samsøe Samsøe, søger vi en selvstændig og kvalitetsbevidst Senior Financial Controller, som kan bevare det økonomiske overblik og tilsikre, at kvaliteten af de finansielle aktiviteter står mål med gældende krav og lovgivning. Stillingen er en attraktiv mulighed for at påtage sig et stort ansvar i en succesfuld og velkendt international modeorganisation, som forventer at vokse de kommende år.

Samsøe Samsøe er i rivende udvikling og oplever stabil og sikker vækst på alle parametre, hvorfor de oplever et forstærket behov for udvidelse af deres finansielle afdeling. Som Senior Financial Controller vil du, med direkte reference til CFO, Tommy Nimand, beskæftige dig med diverse økonomi- og regnskabsopgaver. Dine ansvarsområder som Senior Financial Controller kan sammenfattes til:

  • Controlling af datterselskaber placeret i Europa
  • Udarbejdelse af struktur for rapportering
  • Finansiel styring i relation til nye investeringer
  • Afstemningsopgaver og controller opgaver for koncernen
  • Opgaver i forbindelse med udarbejdelse af månedsregnskaber
  • Rapportering og budgetlægning jf. koncernens 55 selskaber

I forlængelse af ovenstående bliver det dit ansvar at sætte dig ind i Samsøes rapporterings- og kontrolstruktur med henblik på, på sigt, at kunne varetage ansvaret for den løbende rapportering og budgettering samt procesoptimering. Du forventes desuden at opsøge viden om koncernens aktiviteter og processer for derigennem at kunne øge værdien af den løbende rapportering og tilsikre optimal kontrol, og således sikre forankring af virksomhedens økonomiske principper. Det er målet at du på sigt, skal kunne varetage hele processen omkring løbende rapportering og budgetlægning i samarbejde med teamet og de øvrige afdelinger i Samsøe Samsøe. Afdelingen håndterer på nuværende tidspunkt 55 selskaber, hvilket forventes at vokse.

Analytisk kandidat, med forretningsmæssig forståelse
For at kunne varetage rollen kommer du med +5 års relevant erhvervserfaring, f.eks. fra revisionsbranchen eller fra en SMV indenfor lifestyle sektoren. I forlængelse heraf, har du erfaring med alm. standarder i regnskab og bogføring, konsolidering, budgettering, ledelsesrapportering og grundlæggende forståelse for de faglige processer. Du kan være uddannet cand.merc.aud. eller har en anden relevant uddannelse, hvor fokus har været på økonomi og regnskab. Alternativt kan du have gennemført en HD2 i Regnskab og Økonomistyring. Det forventes endvidere at du har veludviklede IT-kundskaber inden for relevante rapporteringssystemener, gerne Business Central, Navision eller lign.

Trives du med at involvere dig i alle økonomistyringens discipliner og kan du formidle økonomiske problemstillinger på en simpel og forståelig måde?
Som person forestiller vi os, at du er arbejder struktureret og analytisk og er vedholdende, når der opstår udfordringer. Du udviser en naturlig ansvarsfølelse, og sætter en ære i at leve op til best practice indenfor dit fagområde. Det forventes endvidere, at du har et bredt blik for forretningsområdet såvel som afdelingens aktiviteter. Endvidere skal du kunne kommunikere i øjenhøjde med kollegaer og stakeholders på flere niveauer, både internt og eksternt i virksomheden. Endelig formår du at bevare et stort overblik samtidig med, at du kan sætte dig grundigt ind i detaljen, når dette er nødvendigt.

Samsøe Samsøe tilbyder
Som Senior Financial Controller hos Samsøe Samsøe bliver du en del af en af Danmarks førende modevirksomheder, der lige nu oplever betydelig vækst, både nationalt og internationalt. På globalt plan ligger der et stort uforløst potentiale, hvilket også afspejler den tilgang, der er til afstemning, rapportering og sikkerhed i finansafdelingen. Du bliver således en vigtig partner i afdelingen og vil til dagligt samarbejde med fagligt kompetente kollegaer. Endelig bliver du en del af en god arbejdsplads med en flad struktur. Kulturen hos Samsøe Samsøe er kendetegnet ved et rummeligt arbejdsmiljø, hvor høj medarbejdertrivsel, faglig stolthed og gensidig respekt er nøgleord.

Om Samsøe Samsøe
Samsøe Samsøe startede i 1993, da brødrene Samsøe åbnede en lille butik i eget navn i Københavns latinerkvarter. Mærket, der oprindeligt kun solgte smykker, blev hurtigt udvidet til også at omfatte kvalitets-T-shirts og strik, primært til mænd. I 2000 overtog Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen varemærket og forvandlede det til et internationalt modehus med fokus på moderne tøj, fodtøj og accessories til mænd og kvinder. Samsøe Samsøe, der har rod i den skandinaviske kulturarv, defineres af en æstetik stil, der kombinerer den utilitaristiske energi i københavnsk streetstyle med en karakteristisk skandinavisk ånd. Samsøe Samsøe har hovedkontor på det hippe københavnske Nørrebro, hvor man flyttede ind i 1997. En beliggenhed, der understøtter brandets demokratiske tilgang. Brandet sælges i øjeblikket i mere end 40 egne butikker og i mere end 1.600 detailforretninger i 31 lande samt online.

Søg stillingen 
Passer ovenstående på din profil, hører vi meget gerne fra dig. Du søger stillingen ved at følge linket Søg stillingen og indsende dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.

Ansøgningsfrist
30-06-2022

Firma
Samsøe Samsøe
Ryesgade 19C
København 2200

Kontakt os
Josephine Lund Nielsen
Research Consultant
Mail: jln@mindweiss.com
+45 60 13 91 08
LinkedIn

Søg stilling her

"