Menu

Summerbird i Assens søger E-commerce Manager

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Assens
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
- succesfuldt chokoladebrand med respekt for naturen

 

Summerbird blev grundlagt i 1986 af Mikael Grønlykke og har i dag opnået en position som et af de bedste chokoladebrands i verden.

Hos Summerbird bærer alle visionen om at ville skabe fuldendte smagsoplevelser. Vi drives af omhu, kompromisløshed og dedikation i jagten på det ultimative. Det gælder i forhold til valget af naturens fineste råvarer og til måden, vi forarbejder dem på.

Summerbird sætter en ære i at producere chokolade af høj kvalitet. Men vi sætter også en ære i at gøre det på en ansvarlig måde med respekt for natur og mennesker. Derfor har alle vores produkter været økologiske siden 2014, og vi har i flere år arbejdet med at gøre vores produktion af chokolade stadig mere bæredygtig. Vi ønsker at efterlade et positivt aftryk på verden omkring os.

Summerbird har i dag 11 butikker i Danmark, 1 i Norge og 1 i Japan. Brandet sælges desuden i mange vinbutikker og specialbutikker. Vi er ca. 110 medarbejdere, hvoraf ca. 90 er ansat på hovedkontoret i Assens i skønne naturomgivelser.

For at udnytte Summerbirds internationale vækstpotentiale søger vi nu en erfaren E-commerce Manager med reference til virksomhedens Marketing & E-commerce Director, hvor du bliver en del af et dedikeret og ambitiøst team på 3 medarbejdere.

ANSVARSOMRÅDER

Der er tale om en attraktiv stilling, der har et stort fokus ifm. Summerbirds vækstplaner.

Du bliver en driver for den fortsatte udvikling af Summerbirds markant voksende onlinesalg - i et positivt samspil med salget til virksomhedens salg til wholesale kunder. Du evner at omsætte data til proaktive handlinger ift. udviklingen af onlinesalget.

Vi forventer, at du tager ejerskab, og at du med et kommercielt mindset i høj grad bidrager til den daglige drift af vores webshop sammenholdt med et skarpt øje for omkostninger og indtjeningsevnen. Du får en nøglerolle i videreudviklingen af vores webshop, som de seneste år allerede har været præget af vækst. Du får ligeledes til opgave at optimere kunderejsen med henblik på optimering af både vores kunders og Summerbirds udbytte.

Du kommer til at indgå i et værdiskabende samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger og eksterne samarbejdspartnere, herunder projektledelse. Desuden bliver du ansvarlig for vores E-commerce platform og primær kontaktperson ift. webshoppen, bl.a. ifm. samarbejdet med eksterne bureauer. De daglige operationelle og driftsmæssige opgaver samt udviklingen af E-commerce bliver også et af dine ansvarsråder.

Du har viljen og kompetencerne til at være med til – i samarbejde med Summerbirds Marketing & E-commerce Director - at trække de strategiske linjer ifm. brandets vækst i onlinesalget internationalt. Du evner at sikre P&L overblik indenfor E-commerce.

Summerbird er kendetegnet ved en flad struktur og en uformel tone, og du skal derfor fungere godt i et sådant miljø i en familieejet virksomhed, hvor der ”løftes i flok”. Det er vigtigt, at du er selvkørende og besidder et højt drive.
 
FAGLIG PROFIL

 • E-commerce erfaring fra lignende stilling, gerne indenfor fashion, design eller livsstil (dog ikke et krav).
 • Stærke kompetencer indenfor og forståelse for samspillet mellem online salg og branding.
 • Kommerciel forståelse for hele værdikæden indenfor E-commerce.
 • Analytisk erfaring med at oversætte data til proaktive handlinger, fx via brug af Google Analytics etc.
 • Erfaring i at arbejde med strategi- og handlingsplaner indenfor E-commerce.
 • Teknisk indsigt, så du evner at briefe og følge op på udviklere og øvrige samarbejdspartnere.
 • Relevant kommerciel uddannelse eller praktisk erfaring med dokumenterede resultater indenfor E- commerce med P&L ansvar.
 • Du behersker engelsk - mundtligt og skriftligt.

PERSONLIG PROFIL

 • Du er en positiv og empatisk person med stærke relationelle kompetencer.
 • Du er struktureret, grundig og resultatorienteret.
 • Du er en dygtig kommunikator på alle niveauer, internt såvel som eksternt.
 • Du er idérig, energisk og løsningsorienteret.
 • Du trives i en organisation med en flad struktur.

DU TILBYDES

 • Et attraktivt og meget spændende job i en succesfuld, innovativ og ambitiøs virksomhed i vækst.
 • Dedikerede og kompetente kolleger.
 • Et spændende og meget afvekslende job i en solid og veldrevet familieejet virksomhed.
 • Mulighed for at spille en meget central rolle ifm. Summerbirds E-commerce udvikling.
 • Ansættelse i en virksomhed, der er meget dynamisk og entreprenant og båret af sunde værdier.
 • Løn og ansættelsesvilkår på konkurrencedygtigt niveau.

ANSØGNING

UnikRecruitment bistår Summerbird ved denne rekrutteringsopgave. Summerbird vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

SØG STILLINGEN HER

Download

 • Summerbird - E-commerce Manager

  pdf, 0,15mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"