Menu

Sunds Textile i Sunds søger produktionstekniker

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Sunds
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
Produktionstekniker med tekstilerfaring

 

Tekstilteknisk stærkt bindeled mellem kunde, udvikling og produktion.

Som produktionstekniker skal du brænde for at arbejde i snitfladen mellem kunde, udvikling og produktion, du skal have evnen til at samle trådene, en god forretningsforståelse og et godt overblik med sans for detaljen. Du overtager nye produkter fra udviklingsteamet og skal sikre en effektiv igangsætning i produktionen, sikre produktionens balance mellem kapacitet og behov, samt sikre at produkt dokumentation er ajourført.

Disse ansvarsområder giver dig følgende primære opgaver:

  • Introducere produktionen for nye produkter
  • Udvikle og effektivisere fremstillingsprocesser
  • Godkende prøver fra produktionen samt efterfølgende styring af kvalitet
  • Følge produktionsstatus, identificere kapacitetsflaskehalse og sikre korrigerende actions
  • Opfølgning og support til produktionen
  • Opdatere produkt dokumentation
  • Styklister og vareoprettelser
  • Udarbejde tidsstudier og fastsætte akkord

Du vil, i jobbet, få en bred kontaktflade til den øvrige organisation, og vil også deltage i kundebesøg. Du arbejder ud fra kontoret i Sunds og skal forvente ca. 70-90 rejsedage årligt særligt i forbindelse med besøg på fabrikkerne i Ukraine, Polen og Mexico.

Du har formentlig en relevant produktionsteknisk uddannelse rettet mod tekstilindustrien, og har efterfølgende nogle års erfaring med et lignende job. Har du tidligere samarbejdet med udenlandske produktionsenheder, er det en fordel. Du skal være god til at kommunikere og samarbejde, så produktionen opfatter dig tæt på, selvom du sidder på kontoret i Sunds. Du kommer til at arbejde i et fagligt miljø med nogle af verdens førende madrasproducenter, hvorfor du forventes at kunne arbejde professionelt, fleksibelt og kundeserviceorienteret.

Du forstår at kombinere dine tekniske kompetencer med et kommercielt mind-set og finder derfor gode løsninger. Din arbejdsindsats er struktureret og praktisk, og du evner på baggrund heraf, at omsætte ideer til virkelighed og at holde mange bolde i luften på samme tid uden at miste overblikket. Du kan lide at tage ansvar og søger gerne indflydelse, så du på den måde bidrager til virksomhedens fortsatte vækst. Du har gode engelskkundskaber i tale og skrift, er en rutineret IT bruger, og har du erfaring med Navision, vil det være en fordel.

Sunds Textiles A/S er en dansk familieejet virksomhed, som udvikler, producerer og leverer strikkede metervarer, såvel som færdigt syede betræk, til internationale B2B kunder indenfor møbel- og madrasindustrien. Produktionen omfatter strikkeri, farveri, tilskæreri og systue, på egne fabrikker i Ukraine, Polen og Mexico, som samlet beskæftiger ca. 900 medarbejdere.

Virksomhedens danske hovedkontor beskæftiger ca. 25 selvstændige og initiativrige medarbejdere, som udover at varetage opgaver indenfor salg, indkøb, udvikling, logistik og økonomi, sikrer at virksomhedens DNA og virksomhedskultur overføres til de udenlandske datterselskaber. Se mere om virksomheden og produkter på www.sunds.com

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristian Reinevald
kr@proogco.dk
Tlf.: 9660 3203
Tlf.: 3145 1240

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Søg stillingen her

"