Menu

VIKING i Esbjerg søger Pattern Designer

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Esbjerg
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Link i annoncen
JOIN VIKING - and help save lives for a Living

 

Har du lyst til at udvikle produkter, som redder menneskeliv?

I PPE Water-afdelingen udvikles state-of-the-art beskyttelsesbeklædning og redningsveste til både kommercielle og professionelle brugere over hele verden, og lige nu mangler vi en ny kollega. Som Pattern Designer får du ansvar - lige fra første briefingmøde til færdigproduktion, og det stopper ikke dér.

Så har du et kreativt mindset og lysten til at indgå i et dynamisk miljø, kan det være lige dig, vi søger.

Vil du med om bord?
Med base på hovedkontoret i Esbjerg får du reference til Development & Engineering Manager PPE Water og bliver en del af et team bestående af tre kompetente konstruktører, som alle motiveres af VIKINGs mission om, at beskytte og redde liv.

Hverdagen er varieret og indeholder arbejde med mønstre, graduering, konstruktion og hyppige altereringer. Vores styles udvikles løbende, og der vil også være specielle kundetilpassede løsninger.

Vi arbejder i et produktivt miljø, hvor du får behov for hele din værktøjskasse inden for konstruktion. I et samarbejde på tværs af organisationen, herunder med systuen, salgsteamet, kolleger på VIKINGs fabrik i Thailand og i dialog med kunder, sikrer du den bedste løsning.

Stillingen er yderst kreativ og kræver fokus på koordinering af både internt produktionsgrundlag og eksterne kundeprøver. Vigtige problemstillinger løses, mens du har materialet mellem hænderne. Du har en struktureret tilgang og samtidig et godt overblik, da små detaljer kan gøre en markant forskel for andres sikkerhed.

Vi sørger naturligvis for, at du kommer godt om bord og får den nødvendige oplæring.

Primære opgaver og ansvarsområder
Sammen med teamet får du ansvar for den konstruktionsmæssige del af vores produkter, hvor der skal udvikles design, kvalitet og finish på tværs af produktgrupper for hele tiden, at sikre de bedste løsninger.

For at få succes i jobbet ser vi gerne, at du har erfaring med:

  • at konstruere i Gerber, nye mønstre og justering af eksisterende
  • at forberede og vedligeholde produktspecifikationer - mønstre og styklister
  • at supportere produktion i udlandet

Du må forvente cirka 0-5 rejsedage årligt.

Din profil
Du er uddannet Professionsbachelor i Pattern Design på Via University eller lignende. Du har erfaring fra en tilsvarende stilling eller er nyuddannet med relevant erfaring fra studietiden. Uanset hvad, hører vi meget gerne fra dig.

Du er kvalitetsbevidst, grundig og trives i rollen som tovholder. Derudover forestiller vi os, at den rette person til stillingen:

  • Er fortrolig med Gerber og Adobe Illustrator
  • Gerne har kendskab til SAP

Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre afdelinger/kolleger og er god til at kommunikere og samarbejde på tværs af en organisation. Struktur, initiativ og selvstændig beslutningstagen er ligeledes en del af din arbejdsstil.

Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk.

Det optimale udgangspunkt for at varetage stillingen er, at du har bopæl i Esbjerg-området. Alternativt er du vant til at pendle til/fra job.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i en international og innovativ virksomhed med ambitiøse vækstmål. Du kommer til at indgå i et inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

I VIKING har vi en stærk kultur og giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og kan tilbyde unikke karrieremuligheder i en global organisation.

Derudover tilbyder vi:

  • Fokus på trivsel og work-life-balance
  • En god sundhedsforsikring
  • Rabatordning til lokale butikker
  • En aktiv personaleforening, som arrangerer forskellige sociale arrangementer

… fik vi nævnt, at vi har Esbjergs bedste kantine? Og at adgang til eget fitnesscenter samt gratis massage og fysioterapi også er en del af pakken hos VIKING.

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen og behandles naturligvis fortroligt. Vi holder løbende samtaler og anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV straks.

Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner, People & Organization Jane Simonsen på mobil +45 2542 8269.

Application deadline:
As soon as possible

Søg stillingen her 

Læs mere på www.VIKING-life.com

VIKING | Esbjerg V
Sædding Ringvej 13
6710 Esbjerg V
Danmark

 

JOIN VIKING - YOUR CAREER IS SAFE WITH US

About VIKING
VIKING Life-Saving Equipment A/S is a global market leader in maritime, offshore and fire safety, providing and servicing safety and fire-fighting equipment for passenger and cargo ships, offshore installations, fishing vessels, the navy, helicopter services, fire departments and leisure yachts. With safety at its core, VIKING’s mission is to protect and save lives globally.

Founded in 1960, VIKING is a privately held corporation with group headquarters in Esbjerg, Denmark and more than 2800 employees worldwide.

The VIKING group is represented by 8 manufacturing facilities, 2 training academies, 80+ branch offices and 275+ certified servicing stations.

What is our Quality Culture?
As a global company, we embrace many cultures and ways of living. We work together across languages, specialties, education, religion, family forms, lifestyles and individuality. Our diversity is a strength, both in our interactions with customers and when we all have a shared understanding of our common mission: saving lives!

High quality products and services are essential to ensuring that VIKING remains a leading supplier of maritime safety equipment. The high standards for our work - our Quality Culture - apply everywhere.

We call it the VIKING Quality Culture.

"