Menu

Det siger vores medlemmer

Dansk Mode & Textil repræsenterer et bredt udsnit af danske livsstilsvirksomheder, som alle nyder godt af deres medlemskab og det sikkerhedsnet, det medfører. Læs her, hvad udvalgte medlemmer synes om Dansk Mode & Textil.

DM&T skaber værdi for medlemmerne

Vi værdsætter det tætte bånd, vi har til vores medlemmer. Det er dem, vi er sat i verden for. Derfor har vi ladet medlemmerne fortælle, hvad de får ud af et medlemskab af Dansk Mode & Textil

Set i bakspejlet, skulle vi have meldt os ind i DM&T som nystartet firma, men ‘better late than never’. Vi kan i hvert fald varmt anbefale at melde sig ind i DM&T – Vi har allerede på et halvt år tjent vores abonnement ind Nikolaj Nielsen Grundlægger og CEO, Won Hundred
En stærk partner

"Som yngre modevirksomhed med voksende forretning, har det været vigtigt for os at teame op med en stærk partner, der har en bred vifte af brancherelaterede kompetencer. Især i juridiske spørgsmål om agentkontrakter, distribution og varemærkeregistreringer har Dansk Mode & Textil været en uvurderlig hjælp. En stor bonus for os, som er en meget tendenspræget virksomhed, er også deres Trendstudio, hvor vi flere gange om året begraver os dybt i diverse trendpublikationer. Jeg tror vores kontingent har betalt sig selv ind flere gange."
Thomas Frederiksen, CEO, Shoe The Bear.

Blandt de bedste investeringer
"Vores medlemsskab af DM&T er isoleret set blandt vores bedste investeringer de seneste år. Vi trækker på ressourcer fra DM&T i en lang række situationer fra HR og agentaftaler, over juridiske problemstillinger i forbindelse med kopivarer og mærkevaresikring til kreativ sparring og adgang til salgskanaler. Vi får altid kompetent og "hands-on" rådgivning, der kan omsættes i praksis med det samme."
Nicolaj Reffstrup, administrerende direktør, Ganni.

DM&T samler branchen, så den bliver en kollektiv succes
”Dansk Mode & Textil gør en stor indsats for at gøre København og Danmark til en modemetropol, hvor udenlandsk presse og indkøbere fortsat strømmer til. DM&T samler branchen, så den står stærkt og bliver en kollektiv succes.”
Christian Stadil, ejer, hummel

Formidabelt god rådgivning
”Dansk Mode & Textil er en stor støtte i vores daglige forretning, hvor vi løbende gennem årene har benyttet os af deres kursustilbud og formidabelt gode rådgivning. Vi har haft flere sager i relation til personale- og agentforhold, hvor DM&T’s rådgivning har været helt i top, og ikke helt uvæsentligt sparret os for dyre advokatregninger. Vi har også benyttet os, af deres store viden indenfor IPR og toldområdet, hvor vi hurtigt er kommet ind til benet og sammen kommet flot i mål. Det er altid en kompetent, god og hurtig behandling man får hos DM&T, og vi er super glade for vores samarbejde, hvor vi føler, at vi får fuld valuta for vores kontingent”. 
Henrik Hansen, Administrerende direktør, LauRie A/S.


Med til at sætte en politisk dagsorden for vores branche
”Vi har stor gavn af vores medlemskab hos DM&T - specielt sparringen med de interne advokater og rådgivere har sparret os for mange bekymringer og penge. Vi føler at DM&T er med til at sætte en god politisk dagsorden for vores branche, og de har været en stor del af det, at branchen står mere sammen i dag”
Erik Andreæ, Managing Director, Brands4Kids.
Dansk Mode & Textil er yderst professionelle og har hurtig responstid - velkommen til en virksomhed, der virkelig giver valuta for pengene Peter Hulweg Christiansen CEO, GEORG JENSEN DAMASK.
"