Menu
BrandTjek™

Won Won

Stemmer din virksomheds branding overens med strategien? Med et BrandTjek™ får du belyst en række forhold, som har afgørende betydning for dit brand. Du får ligeledes en række anbefalinger, du kan arbejde videre med. Som medlem af DM&T får du et BrandTjek™ med rabat.

Med denne aftale får du en mulighed for at tage temperaturen på dit brand. Won Won tilbyder et BrandTjek™, der giver din virksomhed overblik over jeres brand(s) og de forhold, der har indflydelse herpå.

Det inkluderer for eksempel kernefortælling, visuel identitet, tone of voice, brand-personlighed, brand-position, målgrupper og kommunikationskanaler.

Et sådant BrandTjek™ giver dig en række letforståelige anbefalinger, ligesom det med al sandsynlighed vil få dig til at reflektere over virksomhedens branding og markedsføring.

Anbefalingerne kan være lavthængende frugter eller helt nye idéer, som ledelsen kan vælge at arbejde videre med – enten på egen hånd eller i samarbejde med Won Won. Det vælger du fuldstændig selv.

Et BrandTjek™ indeholder:

3 timers workshop

  • Desk research - brand, marked, kommunikation, konkurrenter mv.
  • Personlig præsentation af resultater og anbefalinger
  • Skriftlig sammenfatning med konkrete anbefalinger

Derudover kan du tilkøbe andre ydelser som field research, fokusgrupper og online analyser m.m.

Indholdet er kun for DM&T´s medlemmer Login her.

Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere.

"