Menu

Bæredygtighed

DM&T rådgiver og vejleder om bæredygtighed og går forrest for at sikre, at mode- og tekstilbranchen gennemgår den nødvendige bæredygtige omstilling.

Toolbox │Bæredygtighed

Vores toolbox til at arbejde bæredygtigt er det vigtigste redskab, uanset hvor din virksomhed er i den bæredygtige omstilling. I tre sektioner gennemgår vi de vigtigste forhold, ligesom vi henviser til en række kilder, der kan hjælpe i din virksomheds arbejde.

Guide til mærkning og certificering

DM&T har samlet den vigtigste information, din mode- eller tekstilvirksomhed har brug for, når det kommer til at arbejde med certificeringer og mærkningsordninger. På den måde undgår du at fare vild i mærkningsjunglen.

Vejledning til bæredygtighed og markedsføring

Hvornår er produkter ”grønne”, ”bæredygtige”, ”etiske” eller ”klimavenlige”? Hvilke regler findes der for kommunikation om ”bæredygtighed”? Og hvilken dokumentation skal man sikre sig for at bakke sine budskaber op? Få svarene i DM&T's vejledning. 

Vejledning til FN's Verdensmål

DM&T vejleder mode- og tekstilbranchens virksomheder til at arbejde med FN's 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling. Læs mere om det i vores vejledning, som også giver dig case-erfaringer fra to af branchens virksomheder.

DM&T's analyse

Her finder du rapporten "Bæredygtighed i den danske mode- og tekstilbranche". Det er den første kortlægning af den danske mode- og tekstilbranches arbejde med bæredygtighed, og analysen er baseret på en stor spørgeundersøgelse blandt DM&T's medlemmer i efteråret 2020.

"