Menu
Some configuration is missing on the view [Main Navigation] Please, make sure the rendering is configured properly.
  • 'Navigation Depth Level' rendering parameter should not be empty. Select 'More' -> 'Edit the Component Properties' and make sure this property is set to relevant value.

Livscyklusvurdering (LCA) og EU’s Product Environmental Footprint (PEF)

Her finder du inspiration, viden og værktøjer, der kan hjælpe i din virksomheds arbejde med PEF og LCA.

I de seneste år er der kommet et øget fokus på brugen af livscyklusvurderinger (LCA) i virksomheders bæredygtighedsarbejde og i kommunikationen af produkters bæredygtige egenskaber.

Samtidig er EU-Kommissionen ved at lægge sidste hånd på en standardiseret metode for LCA af produkter, under navnet Product Environmental Footprint (PEF), som ventes at spille en betydningsfuld rolle i kommende lovgivning.

Men hvad er en LCA egentlig? Hvad kan man bruge den til? Og hvilke krav forventes EU’s kommende lovgivning, herunder PEF’en, at stille til virksomhedernes måde at arbejde livscyklusbaseret på i fremtiden? Svarene på disse spørgsmål og mere til, har vi søgt at folde ud i denne toolbox. Her giver vi dig adgang til en række værktøjer, som kan hjælpe din virksomhed i gang med at arbejde med LCA’er og I sidste ende sikre jer compliance med kommende lovgivning.

Indholdet er kun for DM&T´s medlemmer Login her.

Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere.

"