Menu

Miljømærker og certificeringer

07. juli 2022

Certificeringer og mærkningsordninger er gode redskaber til at arbejde med bæredygtighed, og som flere og flere virksomheder benytter sig af. Alt afhængig af hvilken ordningen det drejer sig om, kan de hjælpe med at øge sporbarheden af materialer, sikre ordentlige arbejds- og miljøforhold i produktionen og sikre at skadelige kemikalier ikke findes i produktet. Det er et kommunikationsværktøj, der hjælper virksomhederne med på en troværdig måde at kommunikere og dokumentere deres bæredygtighedsindsat overfor forbrugere og kunder.

Der findes et væld af certificeringer og mærkningsordninger, som kan benyttes af mode- og tekstilbranchen. Af og til taler man om mærkningsjunglen, og det kan da også være svært at finde ud af, hvordan man opnår det fulde overblik. 

DM&T tilbyder

For at hjælpe vores medlemmer bedst muligt har vi udviklet en række materialer: 

I DM&T rådgiver vi vores medlemmer bredt inden for forskellige miljømærknings- og certificeringsordninger. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os. I DM&T Toolbox finder du en masse nyttig viden og links til vejledninger der kan hjælpe dig og din virksomhed.

"