Menu

DM&T's analyse af bæredygtighed i den danske mode- og tekstilbranche

Her finder du DM&T's analyse af, hvordan den danske mode-, tekstil- og livsstilsbranche arbejder med bæredygtighed. Analysen er blevet til i samarbejde med Det Kongelige Akademi og CBS.

Asger Mortensen for DM&T
Asger Mortensen for DM&T

08. april 2022

For første gang nogensinde er den danske mode- og tekstilbranches arbejde med bæredygtighed blevet undersøgt, og den proces er sidenhen blevet fulgt op med en tilsvarende undersøgelse. DM&T står bag analysen, der baserer sig på en stor spørgeundersøgelse, der er foretaget blandt DM&T's medlemmer første gang i efteråret 2020 og sidenhen i efteråret 2021 for at se udviklingen. Analysen er blevet til i samarbejde med Det Kongelige Akademi og CBS, og det er intentionen, at DM&T løbende vil foretage tilsvarende undersøgelser for at følge udviklingen i branchens bæredygtige omstilling. 

Rapporten fra både 2020 og 2021 kan downloades nedenfor. 

Download rapporten

  • Bæredygtighed i den danske mode- og tekstilbranche 2020

    pdf, 2,03mb
  • Bæredygtighed i den danske mode- og tekstilbranche 2021

    pdf, 1,64mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"