Menu

DM&T's analyse af bæredygtighed i den danske mode- og tekstilbranche

Her finder du DM&T's analyse af, hvordan den danske mode-, tekstil- og livsstilsbranche arbejder med bæredygtighed. Analysen er foretaget årligt siden 2020.

26. februar 2024

For første gang nogensinde er den danske mode- og tekstilbranches arbejde med bæredygtighed blevet undersøgt, og hvert år har vi foretaget en ny analyse så du og alle andre med interesse i branchens arbejde kan dykke ned i udviklingen. DM&T står bag analysen, der baserer sig på en stor spørgeundersøgelse, der er foretaget blandt DM&T's medlemmer første gang i efteråret 2020 og sidenhen i efteråret 2021 og 2022 for at se udviklingen. Analysen er blevet til i samarbejde med Det Kongelige Akademi og CBS, men fra 2023 er det udelukkende DM&T, der har foretaget spørgeundersøgelsen og bearbejdet data. 

Du kan downloade resultaterne fra alle fire år nedenfor. Du er velkommen til at dele rapporten eller dele heraf med behørig kreditering af Dansk Mode & Textil.

Download rapporten

 • Bæredygtighed i den danske mode- og tekstilbranche 2023

  pdf, 4,24mb
 • Højdepunkter fra DM&T's survey om bæredygtighed og ansvarlighed i mode- og tekstilbranchen 2022

  pdf, 1,33mb
 • Bæredygtighed i den danske mode- og tekstilbranche 2021

  pdf, 1,64mb
 • Bæredygtighed i den danske mode- og tekstilbranche 2020

  pdf, 2,03mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"