Menu

Miniguide til certificeringer og mærkningsordninger

DM&T har samlet den vigtigste information, din mode- eller tekstilvirksomhed har brug for, når det kommer til at arbejde med certificeringer og mærkningsordninger.

19. marts 2021

Der findes et væld af certificeringer og mærkningsordninger, der kan benyttes i mode- og tekstilbranchen. Af og til taler man om mærkningsjunglen, og det kan da også være svært at finde ud af, hvordan man får fuldt overblik og udbytte.

Vi har samlet den vigtigste information i en lille guide, som du både kan læse online eller downloade nederst på siden. Guiden går ikke i dybden med de enkelte mærkningsordninger, men giver dig et overblik over, hvad din virksomhed skal overveje i forbindelse med mærkninger og certificeringer.

Vil du have flere værktøjer til at arbejde bæredygtigt? Så bør du benytte DM&T’s toolbox til bæredygtighed, som du finder her. I den finder du også en del om certificeringer. Toolboxen opdateres løbende, så du altid har den nyeste viden ved hånden.  

Download guiden her

  • DM&T's guide til certificering og mærkningsordninger i mode- og tekstilbranchen

    pdf pdf, 3,32mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"