Menu

IT projekter

Gode IT projekter starter ofte lang tid før man overhovedet får en potentiel leverandør på banen. Men hvordan kommer man igang?

Siden begyndelsen af 2013 har Dansk Mode & Textil haft IT rådgivning som en fast del af de områder, hvor vi som branche organisation støtter op om medlemmerne med konkret rådgivning og sparring både i den daglige drift og når store beslutninger skal tages, planlægges og føres ud i livet.

Kravene om IT udnyttelse er stigende fra alle sider, f.eks møder man hos kædekunder krav om konsignationsalg og fuldstændig data integration gennem f.eks. EDI, data skal deles, og måske opdateres af leverandører, agenter og slut forbrugere læser og afsender data gennem forskellige web løsninger. Dermed bliver det at køre IT projekter mere kompliceret, da man hele tiden skal kunne løfte sig op i helikopteren og sikre at beslutninger på ét område ikke giver bagslag på andre.

Indholdet er kun for DM&T´s medlemmer Login her.

Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere.

"