Menu

Råvarepriser m.m. - overvågning

Priserne på råvarer som bomuld, silke og olie m.m. er under konstant forandring. Af og til kan råvarepriserne ændre sig markant over kort tid og skabe bekymringer blandt de virksomheder som køber råvarerne til videre forarbejdning.

19. december 2017

Det kan være svært at gennemskue hvor meget priserne reelt varierer, hvad der er normalt i markedet og hvad årsagen til udvikling kan skyldes. DM&T har fået adgang til vores hollandske søsterorganisations opgørelse over råvarepriserne, for at afklare de spørgsmål der måtte komme i forbindelse med større udsving i råvarepriserne.

Oversigten indeholder prisudviklingen på følgende råvarer: Bomuld (futures og nuværende priser), forskellige garner, Polyester, Uld, Viskose, Naphta, Olie, Spandex, Silke og Gåsefjer.

En enkelt oversigt kan rekvireres hos DM&T, Michael Hillmose, mhi@dmogt.dk

Alternativt kan oversigten, som udkommer en gang om måneden, købes som abonnement hos DM&T’s hollandske søsterorganisation MODINT www.modint.nl

For abonnement på oversigten (og eventuelt andre abonnementer) kontakt Antonio Barberi Ettaro (på engelsk), Barberi@modint.nl eller tlf. +31 30 232 09 50.

Dansk Mode & Textil garanterer ikke at prisoversigten er retvisende og kan ikke drages til ansvar for eventuelle fejl eller mangler i opgørelsen.

"