Menu
 

Tilmelding

Tilmeld dig, så du ikke går glip af årets begivenhed i livsstilsbranchen.
Prisen for at deltage i årets arrangement i livsstilsbranchen er kr. 2.250 for medlemmer af DM&T, Guldsmedebranchen og Sportsbranchen. Ikke-medlemmer betaler kr. 3.250. Alle priser er ex. moms. Tilmeld dig her.

Talere

Al information om dagens talere
Her finder du information om alle dagens inspirerende talere. Vi offentliggør information om talerne i løbet af 2021.

Om TOPMØDE

Læs her, hvorfor DM&T arrangerer TOPMØDE.
TOPMØDE er DM&T's branchedag, hvor vi samler branchen til en dag med fokus på inspiration, fremtidssikring og networking.

Praktisk information

Her finder du alle praktiske informationer om dagen.

Her finder du information om tid, sted og alt det andet, du har behov for at vide inden din deltagelse i TOPMØDE 2021.

Program for TOPMØDE 2021

Her finder du information om programmet.
Programmet byder på toptalere fra ind- og udland. Hver især sætter de fokus på, hvordan vi bedst ruster vores virksomheder til den nye verdensorden, der hersker efter mere end et år med covid-19 og virussens følgevirkninger. Talerne sætter blandt fokus på ledelse, motivation, retail, e-commerce, bæredygtighed og den digitale udvikling. 

Sponsorer TOPMØDE 2021

Her kan du læse nærmere om sponsorerne af TOPMØDE 2021

Dansk Mode & Textil er glade for at kunne præsentere sponsorerne af TOPMØDE 2021. I løbet af dagen vil du få rig lejlighed til at høre nærmere om sponsorernes produkter og løsninger, der er skræddersyet branchens og ikke mindst din virksomheds behov. Dermed kan du bruge energien på det vigtigste – nemlig at udvikle og styrke din egen forretning.

"