Menu

Om TOPMØDE

TOPMØDE er DM&T's branchedag, som sætter fokus på, hvordan livsstilsbranchen ruster sig til fremtiden.

Dansk Mode & Textil TOPMØDE

Dansk Mode & Textil er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi vores årlige branchedag, hvor vi samler beslutningstagere fra hele livsstilsbranchen undernavnet Dansk Mode & Textil TOPMØDE.

Dansk Mode & Textil er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi det årlige topmøde, hvor vi samler beslutningstagere fra hele branchen. Dette var en stor succes, og i 2018 afholdt vi anden udgave.

Mere end 350 lederes og beslutningstagere fra den danske livsstilsbranche deltog i sidste års TOPMØDE. Den imponerende talerrække talte blandt andre statsminister Lars Løkke Rasmussen, adm. direktør i SingularityU Nordic Laila Pawlak, den internationalt anerkendte neuromarketing-ekspert og forfatter Thomas Z. Ramsøy, Alice McInerney som er JD.coms chef for Business Development i den europæiske mode- og luksussatsning og retail-eksperten Howard Saunders.

I år samler vi igen mode- og tekstilbranchen til vort årlige TOPMØDE. Målet er at inspirere deltagerne til at fremtidssikre deres forretning, så de er rustet til en verden i forandring.

Vi skal lære fra de bedste og derfor inviterer vi en række forskellige talere, som alle er førende på deres respektive områder og i stand til at inspirere takket være deres ideer, retoriske evner og handlinger. Talerne spiller en nøglerolle i at skabe året mest betydningsfulde event i den danske mode- og tekstilbranche.

TOPMØDE markerer også den vigtige rolle, mode- og tekstilbranchen spiller i det danske erhvervsliv og samfund generelt. Branchens samlede omsætning overstiger 56 mia. kr. med en eksportgrad på over 60 %, mens den i engrosleddet alene beskæftiger mere end 15.000 personer.

 

TOPMØDE 2019 finder sted den 30. oktober kl. 8.30-16.30 på Terminalerne i Københavns Nordhavn. 

Tilmeld dig TOPMØDE 2019

"