Menu

Om TOPMØDE

TOPMØDE er DM&T's branchedag, hvor vi igen samler branchen til en dag med fokus på viden, inspiration og nytænkning til at få succes i en verden i oprbrud.

Dansk Mode & Textil TOPMØDE

Dansk Mode & Textil er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi vores årlige branchedag, hvor vi samler beslutningstagere fra hele livsstilsbranchen undernavnet Dansk Mode & Textil TOPMØDE.

DM&T er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi det årlige topmøde, hvor vi samler beslutningstagere fra hele branchen. Dette var en stor succes, og i 2018 afholdt vi anden udgave og året efter fulgte vi op med den tredje udgave.

Mere end 350 ledere og beslutningstagere fra den danske livsstilsbranche deltog i TOPMØDE 2019. Den imponerende talerrække talte blandt andre statsminister McKinseys Achim Berg, Morten Münster, Esprit-CEO Anders Kristiansen, den internationalt anerkendte innovations- og forandringsguru Kyle Nel og Bestsellers grand old man Finn Poulsen. 

I 2021 mødtes vi igen, efter corona havde spændt ben for vores store 2020-udgave. Men gensynsglæden var stor, og talere som retail-futuristen Howard Saunders, økonomen Henrik Drusebjerg, Lakserytteren, manden bag Pseudoarbejde Dennis Nørmark og IKEAs Pia Huusfelt bidrog til et tårnhøjt vidensniveau. 

Vi havde håbet, at 2022-udgaven skulle afvikles på en positiv baggrund, men desværre har krigen i Ukraine, fortsatte corona-følger, et globalt logistikkaos og tårnhøj inflation gjort, at vi lige nu skal operere i en verden i opbrud. 

Det kræver mere end nogensinde viden og inspiration, og det får du på årets TOPMØDE. Sæt kryds i kalenderen, og vær med til årets begivenhed i tekstil-, mode- og livsstilsbranchen. 

DM&T samler branchen, når verden er i opbrud. 

DM&T TOPMØDE 2022 arrangeres i samarbejde med Lifestyle & Design Cluster

Tilmeld dig TOPMØDE 2022

"