Menu

Om TOPMØDE

TOPMØDE er DM&T's branchedag, hvor vi igen samler branchen til en dag med fokus på viden, inspiration og nytænkning til en verden efter COVID-19.

Dansk Mode & Textil TOPMØDE

Dansk Mode & Textil er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi vores årlige branchedag, hvor vi samler beslutningstagere fra hele livsstilsbranchen undernavnet Dansk Mode & Textil TOPMØDE.

DM&T er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi det årlige topmøde, hvor vi samler beslutningstagere fra hele branchen. Dette var en stor succes, og i 2018 afholdt vi anden udgave og året efter fulgte vi op med den tredje udgave.

Mere end 350 ledere og beslutningstagere fra den danske livsstilsbranche deltog i TOPMØDE 2019. Den imponerende talerrække talte blandt andre statsminister McKinseys Achim Berg, Morten Münster, Esprit-CEO Anders Kristiansen, den internationalt anerkendte innovations- og forandringsguru Kyle Nel og Bestsellers grand old man Finn Poulsen. 

2020 skulle have været det hidtil største TOPMØDE, hvor vi samtidig skulle have markeret DM&T's 125-års jubilæum. Men det satte COVID-19 en eftertrykkelig stopper for, og pandemien forandrede også branchens hverdag og fremtidsudsigter. 

Derfor har vi mere end nogensinde behov for ny viden og inspiration, der kan udvikle og styrke branchen til den nye dagsorden efter COVID-19. Mode-, tekstil- og livsstilsbranchen er allerede blevet forandret markant siden sidste TOPMØDE, men forandringens tid er langt fra forbi. Tværtimod. 

Men vi har ikke kun brug for viden og inspiration. Vi har mere end nogensinde behov for at mødes, som individer og som branche, for at styrke relationerne og vise omverdenen, at vi står sammen for at udbygge mode-, tekstil- og livsstilsbranchens position, som en hjørnesten i det danske erhvervsliv. 

Det er derfor, vi samler branchen til TOPMØDE 2021 den 13. oktober. 

Vi ses - sammen! 

Tilmeld dig TOPMØDE 2021

"