Menu

Om TOPMØDE

TOPMØDE er DM&T's branchedag, som sætter fokus på, hvordan livsstilsbranchen ruster sig til fremtiden.

Dansk Mode & Textil TOPMØDE

Dansk Mode & Textil er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi vores årlige branchedag, hvor vi samler beslutningstagere fra hele livsstilsbranchen undernavnet Dansk Mode & Textil TOPMØDE.

Mere end 350 profiler fra branchen deltog i sidste års topmøde, hvor internationale talere såsom Michael Haswell fra Google og Mei Chen fra Alibaba indtog scenen sammen med danske eksperter såsom Erick Thürmer, Henrik Leslye og Per Mikael Jensen.

Igen i år samler vi branchen til topmøde. Det sker den 10. oktober i København, hvor hovedformålet er at inspirere branchens beslutningstagere til at fremtidssikre deres forretning. Her skal vi lære fra de bedste, og netop derfor inviterer vi talere inden for en lang række områder. Fælles for dem er, at de er førende på deres respektive felt og i stand til at inspirere tilhørerne gennem deres idéer, ord og handlinger. Talerne spiller med andre ord en nøglerolle i at skabe årets vigtigste event for de danske livsstils-, mode- og tekstilvirksomheder. 

Vi skyder dagens program i gang med en prominent åbningstale og herefter foldes programmet ud med talere, videoer og debatter, som sætter spot på, hvordan branchens virksomheder ruster sig til morgendagens udfordringer. I 2018 handler det om, hvordan vi som branche skaber en fremtid og en virksomhed i balance.

Topmødet markerer også vigtigheden af den danske mode- og tekstilbranche og dennes rolle i det danske erhvervsliv og samfundet som helhed. Branchen tegner sig for en omsætning over 55 mia. kr., hvoraf mere end 60 % kommer fra eksporten og beskæftiger 15.000 personer alene i engrosleddet.

Tilmeld dig TOPMØDE 2018

"