Menu

Om TOPMØDE

TOPMØDE er DM&T's branchedag, hvor vi igen samler branchen til en dag med fokus på viden, inspiration og nytænkning til at få succes i en verden i opbrud.

Dansk Mode & Textil TOPMØDE

Dansk Mode & Textil er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi vores årlige branchedag, hvor vi samler beslutningstagere fra hele livsstilsbranchen under navnet Dansk Mode & Textil TOPMØDE.

DM&T er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi det årlige topmøde, hvor vi samler beslutningstagere fra hele branchen. Dette var en stor succes, og i 2018 afholdt vi anden udgave og året efter fulgte vi op med den tredje udgave.

Mere end 350 ledere og beslutningstagere fra den danske livsstilsbranche deltog i TOPMØDE 2019. Den imponerende talerrække talte blandt andre statsminister McKinseys Achim Berg, Morten Münster, Esprit-CEO Anders Kristiansen, den internationalt anerkendte innovations- og forandringsguru Kyle Nel og Bestsellers grand old man Finn Poulsen. 

I 2021 mødtes vi igen, efter corona havde spændt ben for vores store 2020-udgave. Men gensynsglæden var stor, og talere som retail-futuristen Howard Saunders, økonomen Henrik Drusebjerg, Lakserytteren, manden bag Pseudoarbejde Dennis Nørmark og IKEAs Pia Huusfelt bidrog til et tårnhøjt vidensniveau. I 2022 fulgte vi op med spændende indlæg fra blandt andre Puma, Zalando, SnapChat og den internationale bæredygtighedskapacitet Nigel Salter. 

2023-udgaven havde fokus på, hvordan man leder i konstante forandringer, og også på de forhold, der definerer lederens strategiske valg. En række talere gav deres inspirerende indspark til dagens 300 deltagere: professor Carsten Rahbek, Henrik Drusebjerg, H&M, BESTSELLER, Microsoft og Svend Brinkmann var nogle af de navne, der indtog scenen i Bella Arena, som denne gang lagde rammer til TOPMØDE. 

I 2024 sætter vi fokus på "De afgørende valg". For året byder på en række afgørende valg rundt om i verden, bl.a. til Europa-Parlamentet og de amerikanske præsidentvalg. Disse valg får afgørende betydning for mode-, tekstil- og livsstilsbranchen i Danmark, som samtidig står overfor at skulle træffe en række afgørende valg om bl.a. bæredygtighed og kunstig intelligens.  

Tilmeld dig TOPMØDE 2024 her

 
 

Tilmeld dig TOPMØDE 2024

"