Menu

Om TOPMØDE

TOPMØDE er DM&T's branchedag, hvor vi igen samler branchen til en dag med fokus på viden, inspiration og nytænkning til at få succes i en verden i opbrud.

Dansk Mode & Textil TOPMØDE

Dansk Mode & Textil er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi vores årlige branchedag, hvor vi samler beslutningstagere fra hele livsstilsbranchen undernavnet Dansk Mode & Textil TOPMØDE.

DM&T er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi det årlige topmøde, hvor vi samler beslutningstagere fra hele branchen. Dette var en stor succes, og i 2018 afholdt vi anden udgave og året efter fulgte vi op med den tredje udgave.

Mere end 350 ledere og beslutningstagere fra den danske livsstilsbranche deltog i TOPMØDE 2019. Den imponerende talerrække talte blandt andre statsminister McKinseys Achim Berg, Morten Münster, Esprit-CEO Anders Kristiansen, den internationalt anerkendte innovations- og forandringsguru Kyle Nel og Bestsellers grand old man Finn Poulsen. 

I 2021 mødtes vi igen, efter corona havde spændt ben for vores store 2020-udgave. Men gensynsglæden var stor, og talere som retail-futuristen Howard Saunders, økonomen Henrik Drusebjerg, Lakserytteren, manden bag Pseudoarbejde Dennis Nørmark og IKEAs Pia Huusfelt bidrog til et tårnhøjt vidensniveau. I 2022 fulgte vi op med spændende indlæg fra blandt andre Puma, Zalando, SnapChat og den internationale bæredygtighedskapacitet Nigel Salter. 

Verden er fortsat i forandring. Til tider i opbrud, men også fyldt med nye muligheder. Tingene ændrer sig konstant, og hastigheden er høj. Det stiller store krav at lede, når det globale økonomiske og politiske klima er usikkert, samtidig med at medarbejderne og arbejdslivet også forandres. Derfor er temaet for 2023 'Ledelse i Forandring'. 

På årets TOPMØDE får du en strategisk saltvandsindsprøjtning til dit lederskab i en verden, der konstant forandrer sig. Forandringer der påvirker organisationen, arbejdspladsen, medarbejderne og markederne. Men de påvirker også lederens og forandrer måden, vi skal lede på.

TOPMØDE sætter i år fokus på lederskab og ledelse, og folder nogle af de vigtigste strategiske fokusområder ud og sætter dem ind i en branchekontekst. Du får viden til den strategiske agenda og inspiration til at udvikle og styrke dit lederskab.

Tilmeld dig TOPMØDE 2023 her

Tilmeld dig TOPMØDE 2023

"