Menu

IT Relation

13. oktober 2022

Vi håber du havde en god dag på Topmøde 2022 hos DM&T i mandags med en lang række spændende og inspirerende oplæg. Peter Kruse fra CSIS Group var blandt andet på scenen for at fortælle om det aktuelle trusselsbillede inden for cybercrime. Truslen fra hackere og cyber kriminelle er større end nogensinde, hvilket stiller strengere krav til jeres virksomheds evne til at forebygge og håndtere cyber angreb.

Umiddelbart kan det virke som en enormt kompleks og uoverkommelig opgave i en travl hverdag, men det behøver det ikke være…

Med vores gode samarbejdspartner IT Relation, kan man med deres Baseline Security koncept hurtigt og enkelt få en grundlæggende dækning af virksomhedens sikkerhedsbehov. De hjælper med at skabe det fundamentale sikkerhedsniveau baseret på internationale sikkerhedsanbefalinger. Dette er dog kun første step, da sikkerhedsspecialisterne fra IT Relation løbende vedligeholder og opdaterer løsningen i takt med det aktuelle trusselsbillede. I skal derfor ikke tænke på, om I bør skifte systemer eller lave opdateringer – det gør de for jer.
Ligeledes sørger de for at levere rapportering og rådgivning baseret på aktuel data, hver måned. Dermed får I de bedste forudsætninger for at følge med det stadigt stigende antal trusler fra markedet. I flere og flere bestyrelser er IT-sikkerhed et fast punkt på dagsordenen og her kan rapporten bruges direkte til at skabe overblikket helt ind i bestyrelseslokalet.

Baseline Security er en skalerbar service, hvor I betaler en fast pris pr. bruger pr. måned. I kan til enhver tid tilføje eller fjerne brugere fra servicen. Det betyder at din strategi for IT sikkerhed nemt kan følge med udviklingen og strategien for resten af organisationen. Der foreligger ikke krav om at man skal være eksisterende kunde hos IT Relation for at ibrugtage konceptet. Det kan køre parallelt med eksisterende infrastruktur, som enten I selv eller partnere hjælper jer med at håndtere.

Hos DM&T har vi allerede taget Baseline Security konceptet i brug og vi føler os i trygge hænder hos IT Relation.

Folkene hos IT Relation stiller gerne op til en indledende dialog omkring konceptet og hvordan det kan hjælpe med at sikre jeres virksomhed mod uønskede angreb. Vi hjælper gerne med at skabe kontakten til IT Relation.

Vil du vide mere, kontakt venligst 

Lasse Staunstrup Lassen
Sales Manager
Market - Sales

Mobile +45 2334 9695
E-mail lalas@itrelation.dk

 

"