Menu

Talere til TOPMØDE 2019

Få et overblik over dagens inspirerende talere, så du kan begynde at glæde dig til deres indlæg på dagen.

Co-founder & CEO, Uncommon Partners // Prisvindende ekspert, taler og forfatter.

Kyle Nel

Kyle Nel er en af verdens førende talere og eksperter, når det handler om innovation og forandringsledelse. Han står bl.a. bag en af de mest omfattende transformationer i det amerikanske retail-landskab - en transformation der inkluderede virtual reality, neurovidenskab og science fiction. På TOPMØDE 2019 giver inspiration til at skabe innovative transformationer, der styrker forretningen.

Executive Director & Group CEO, Esprit

Anders Kristiansen

Anders Kristiansen er en af de få danskere, der har opnået en topppost i den globale modebranche. I 2018 overtog han tøjlerne i Esprit for at stå i spidsen af en større transformation af den 50 år gamle modekæde. Anders Kristiansen vil bringe Esprit-brandet tilbage til live med en omfattende femårig strategiplan. På TOPMØDE 2019 giver han et unikt indblik i denne og sin hverdag som chef for en af modebranchens tunge, globale aktører.

Senior Partner & global leader of McKinsey & Company’s apparel, fashion, and luxury group.

Achim Berg

Achim Berg har en stor passion for og dybdegående ekspertise inden for mode- og luksusindustrien, hvor han igennem 15 år har han rådgivet et utal af modebranchens aktører. han er en af redaktørerne på den årlige State of Fashion-rapport, som udgives med Business of Fashion. Glæd dig til, når Achim gør status over modebranchen og belyser de forhold, der kommer til at definere branchen i den nærmeste fremtid.

"