Menu

Talere til TOPMØDE 2019

Få et overblik over dagens inspirerende talere, så du kan begynde at glæde dig til deres indlæg på dagen.

Co-founder & CEO, Uncommon Partners // Prisvindende ekspert, taler og forfatter.

Kyle Nel

Kyle Nel er en af verdens førende talere og eksperter, når det handler om innovation og forandringsledelse. Han står bl.a. bag en af de mest omfattende transformationer i det amerikanske retail-landskab - en transformation der inkluderede virtual reality, neurovidenskab og science fiction og gjorde Lowe's til helt ny, relevant retail-oplevelse. På TOPMØDE 2019 giver Kyle inspiration til at skabe innovative transformationer, der styrker forretningen.

Executive Director & Group CEO, Esprit

Anders Kristiansen

Anders Kristiansen er en af de få danskere, der har opnået en topppost i den globale modebranche. I 2018 overtog han tøjlerne i Esprit for at stå i spidsen af en større transformation af den 50 år gamle modekæde. Anders Kristiansen vil bringe Esprit-brandet tilbage til live med en omfattende femårig strategiplan. På TOPMØDE 2019 giver han et unikt indblik i denne og sin hverdag som chef for en af modebranchens tunge, globale aktører.

CEO & co-owner, Bestseller Retail Europe

Finn Poulsen

Finn Poulsen står i spidsen for ONLY's butikker i hele Europa. Han ved om nogen, hvad det kræver at drive vedkommende detailhandel, og han er overbevist om, at de fysiske butikker kan stå distancen i kapløbet med stigende digitalisering. På TOPMØDE 2019 kan du høre mere om, hvordan en af dansk mode-retails største kapaciteter anskuer fremtiden for branchen.

Senior Partner & global leader of McKinsey & Company’s apparel, fashion, and luxury group.

Achim Berg

Achim Berg har en stor passion for og dybdegående ekspertise inden for mode- og luksusindustrien, hvor han igennem 15 år har han rådgivet et utal af modebranchens aktører. Han er en af redaktørerne på den årlige State of Fashion-rapport, som udgives med Business of Fashion. På TOPMØDE 2019 gør Achim status over modebranchen og belyser de forhold, der kommer til at definere branchen i den nærmeste fremtid.

CEO & President, Global Fashion Agenda

Eva Kruse

Eva er en kapacitet i den danske modebranche, bl.a. som initiativtager til Danis Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week. Med Global Fashion Agenda og Copenhagen Fashion Summit har Eva og resten af organisationen formået at sætte bæredygtighed øverst på den strategiske agenda i den globale modebranche. Med afsæt i det arbejde, vil Eva på TOPMØDE 2019 sætte fokus på, hvorfor branchen er nødt til at handle nu, hvis vi skal sikre dens eksistensberettigelse i fremtiden.

Forfatter, foredragsholder og ekspert i adfærdsdesign

Morten Münster

Morten Münster er forfatter til to bestsellere, bl.a. 'Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag', ligesom han er en bredt efterspurgt foredragsholder. Han har hjulpet en række virksomheder, organisationer mm. med at implementere adærdsdesign og skabe forandringer, der virker. På TOPMØDE 2019 giver Morten gode råd til, hvordan din virksomhed kan benytte adfærdsdesign i arbejdet med at fremtidssikre virksomheden og organisationen.

"