Menu

Talere til TOPMØDE 2018

Få et overblik over dagens inspirerende talere, så du kan begynde at glæde dig til deres indlæg på dagen.

Co-Founder & CEO of SingularityU Nordic

Laila Pawlak

Laila Pawlak taler på TOPMØDE 2018 om de forhold, der påvirker fremtiden for livsstilsbranchen. Hun sætter fokus på samspillet mellem teknologi og mennesker og sætter den eksponentielle udvikling i perspektiv.

CEO and Co-Founder of SceneThere, Founder of Technium

Marcus Olsson

Marcus Olsson er en anerkendt ekspert udi Virtual og Augmented Reality, og hvordan man kan udnytte teknologien til at skabe vedkommende oplevelser. Det taler han om på TOPMØDE 2018.

Ph.d., CEO & Founder of Neurons Inc.

Thomas Ramsøy

En af verdens førende eksperter i anvendt neurovidenskab taler på TOPMØDE 2018 om, hvordan din virksomhed skaber succes og konkurrencefordele med neuromarketing.

Retail Futurist

Howard Saunders

Howard Saunders er tidligere kreativ chef i verdens førende branding-bureau Fitch og en af Europas førende retail-eksperter. På TOPMØDE sætter han spot på fremtidens retail-muligheder og samspillet mellem fysiske butikker og e-commerce.

CEO i Boozt AB

Hermann Haraldsson

Som adm. direktør i en af Nordens førende webshops for mode har Hermann været med på noget af en rejse i løbet af de seneste otte år. På TOPMØDE giver han unik indsigt i den rejse og fortæller, hvad der skal til for at være leder i en moderne virksomhed, hvor tingene går stærkt.

"