Menu

Talere til TOPMØDE 2018

Få et overblik over dagens inspirerende talere, så du kan begynde at glæde dig til deres indlæg på dagen.

Co-Founder & CEO of SingularityU Nordic

Laila Pawlak

Laila Pawlak taler på TOPMØDE 2018 om de forhold, der påvirker fremtiden for livsstilsbranchen. Hun sætter fokus på samspillet mellem teknologi og mennesker og sætter den eksponentielle udvikling i perspektiv.

CEO and Co-Founder of SceneThere, Founder of Technium

Marcus Olsson

Marcus Olsson er en anerkendt ekspert udi Virtual og Augmented Reality, og hvordan man kan udnytte teknologien til at skabe vedkommende oplevelser. Det taler han om på TOPMØDE 2018.

Ph.d., CEO & Founder of Neurons Inc.

Thomas Ramsøy

En af verdens førende eksperter i anvendt neurovidenskab taler på TOPMØDE 2018 om, hvordan din virksomhed skaber succes og konkurrencefordele med neuromarketing.

Retail Futurist

Howard Saunders

Howard Saunders er tidligere kreativ chef i verdens førende branding-bureau Fitch og en af Europas førende retail-eksperter. På TOPMØDE sætter han spot på fremtidens retail-muligheder og samspillet mellem fysiske butikker og e-commerce.

CEO i Boozt AB

Hermann Haraldsson

Som adm. direktør i en af Nordens førende webshops for mode har Hermann været med på noget af en rejse i løbet af de seneste otte år. På TOPMØDE giver han unik indsigt i den rejse og fortæller, hvad der skal til for at være leder i en moderne virksomhed, hvor tingene går stærkt.

Statsminister

Lars Løkke Rasmussen

Danmarks Statsminister holder et indlæg på årets TOPMØDE.

Adjunkt og ph.d.-studerende, VIA Design

Mette Terkildsen

Mette Terkildsen er ekspert i størrelsessystemer, pasform og dokumentation. Hun har derudover en omfattende viden om, hvordan teknologien kan bidrage til en mere tidssvarende produkt- og størrelsesudvikling.

Chefkonsulent, VIA Design

Poul-Erik Jørgensen

Poul-Erik Jørgensen er ekspert i ‘smart textiles’ - intelligente tekstiler. Han forsker i tekstilmaterialer og hvordan branchens virksomheder får udbytte af teknologiske landvindinger. Det er også hans afsæt, når han taler sammen med Mette Terkildsen på TOPMØDE.

Lektor og forskningsgruppeleder, Aalborg Universitet & partner i KeyMoments.

Mette Vinther Larsen

Mette Vinther Larsen er ekspert i ledelse og strategi, og hvordan de to ting spiller sammen. Samtidig har hun stor indsigt i livsstilsbranchen, som hun har fulgt med forskerbriller gennem en årrække. På TOPMØDE taler hun sammen med Kristian Højmark-Breiner om, hvad der definerer en succesfuld livsstilsvirksomhed. 
Ph.d.-studerende ved Aalborg Universitet, Partner KeyMoments

Kristian Højmark-Breiner

Kristian er specialist i strategi og har fulgt livsstilsbranchen tæt gennem en årrække med et forskningsmæssigt afsæt. Han og Mette Vinther Larsen taler på TOPMØDE om, hvad der definerer en succesfuld livsstilsvirksomhed.
Global Business Development - JD Fashion, JD.com

Alice McInerney

Alice McInerney er JD.coms modeekspert, og står i spidsen for den kinesiske e-commerce-gigants satsning på mode. Hun er tidligere journalist og har arbejdet med e-commerce og Kina i en årrække. Hun giver indblik i JD.coms modesatsning og deres indtræden på det europæiske e-commerce-marked.

"