Menu

Talere til TOPMØDE 2021

Få et overblik over dagens inspirerende talere, så du kan begynde at glæde dig til deres indlæg på dagen.

Co-founder & Creative Director, The Fabricant

Amber Jae Slooten

Amber er en af de tydeligste stemmer i debatten om digitalisering af designprocesserne. Som en af grundlæggerne af The Fabricant har hun været med til at gøre 3D-modedesign til noget håndgribeligt, hvilket har resulteret i samarbejder med nogle af verdens førende brands.

Head of Digital i Lifestyle & Design Cluster

Heidi Svane Pedersen

Heidi er en nysgerrig sjæl, som altid er på jagt efter de teknolgier og innovative løsninger, der kan hjælpe livsstilsbranchen med at stå mål med omverdenens forventninger og krav.


Sustainability Manager, BESTSELLER A/S

Dorte Rye Olsen

Dorte Rye Olsen leder BESTSELLERs bæredygtighedsindsats, og deler ud af Danmarks største modevirksomheds hidtidige erfaringer med bæredygtig omstilling, når hun deltager i en samtale med GANNI og DM&T på TOPMØDE 2021. 


Public Affairs Director, Global Fashion Agenda

Jonas Eder-Hansen

Jonas har det overodnede ansvar for en række brancheinitiativer og Global Fashion Agendas politiske arbejde, herunder samarbejdet med politikere og myndigheder verden over.  På årets TOPMØDE præsenterer han nogle af de vigtigste pointer fra CFS+, ligesom han giver overblik over de interantionale forhold, der påvirker branchen netop nu.


Kreativ diretør & influencer

Rasmus Kolbe

Rasmus Kolbe, af mange bedre kendt som Lakserytteren, er en af de mest erfarne og anerkendte profiler i den danske influencerbranche. I dag er Rasmus partner og kreativ direktør i WeAreCube, som er et af Nordens største influencer marketing-bureauer. Du får gode eksempler og masser af input til det strategiske arbejde med at omfavne sociale medier og influencers i markedsføringen.

Retail Futurist

Howard Saunders

TOPMØDE 2021 byder på et glædeligt gensyn med en af verdens førende retail-eksperter, Howard Saunders. Han talte i 2018 til stor begejstring, og nu er han tilbage på bagkant af nedlukninger, omfattende butikslukninger og et galopperende digitalt salg som følge af Covid-19. Hvor efterlader det den fysiske detailhandel? Med en unik mulighed, lyder det fra Howard Saunders, som er klar med et energisk og inspirerende indlæg om en ny gylden æra for de fysiske butikker.

Miljøminister

Lea Wermelin

Socialdemokraten Lea Wermelin blev i 2015 valgt ind i Folketinget, og da Mette Frederiksen skulle sætte sit ministerhold ved regeringsdannelsen i 2019, blev Lea Wermelin landets miljøminister. Som miljøminister har hun en særlig interesse i cirkulær økonomi for tekstiler, og på TOPMØDE giver hun sit og regeringens syn på branchens arbejde med den bæredygtige omstilling.

Global Business Leader Circular, IKEA (Ingka Group)

Pia Huusfelt

En af verdens største livsstilsvirksomheder gæster TOPMØDE 2021. Her vil danske Pia Huusfelt, som er ansvarlig for IKEAs (Ingka Group) transformation fra lineær til cirkulær, give et unikt indblik i, hvordan IKEA griber opgaven strategisk an, og hvordan innovation spiller en rolle. Pia er garant for inspiration og aha-oplevelser, så du kan godt begynde at glæde dig.

Founder & CEO, Rodinia Generation

Trine Young

Med Rodinia Generation vil Trine Young revolutionere måden, vi producerer tøj på. Rodinia Generation har netop slået dørene op til en ny micro factory, og på sigt er det tanken, at de skal rulles ud globalt.


Founder, GANNI

Nicolaj Reffstrup

Nicolaj Reffstrup gennem ti år som CEO været med til at gøre GANNI til en international succes. I dag bruger han sine kræfter på at udvikle virksomheden, når det kommer til tech og ansvarlighed. Oplev ham på TOPMØDE i samtale med DM&T og BESTSELLER.

CSR- og bæredygtighedschef, DM&T

Marie Busck

Marie spiller en nøglerolle i den daglige rådgivning af DM&T's medlemmer men også i at sikre branchens rammebetingelser, når det kommer til bæredygtighed. Glæd dig til at opleve Marie i en samtale om branchens arbejde og fremtid med BESTSELLER og GANNI på TOPMØDE.

Chef for nordisk investeringsstrategi, Quintet Private Bank

Henrik Drusebjerg

Med roller som chefstrateg i Danske Bank og Carnegie på CV’et og nu som chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet Danmark, har Henrik Drusebjerg den solide ballast og det økonomiske klarsyn, der skal til for at give et bud på den globale økonomiske udviking efter Covid-19. På TOPMØDE giver han overblikket og inspiration til din virksomhed, så den kan navigere sikkert i de oprørte vande post-corona.

Antropolog, forfatter og debattør

Dennis Nørmark

Forvent at blive udfordret, når forfatteren til ’Pseudoarbejde’ sætter vores arbejdsliv og lederens rolle under lup på årets TOPMØDE. Vi har en unik mulighed for at skabe de optimale rammer, efter Covid-19 på mange måder har nulstillet vores arbejdsliv. Dennis Nørmark giver et kvalificeret bud på, hvordan vi udnytter den mulighed til fulde 

"