Menu
Senior Partner & global leader of McKinsey & Company’s apparel, fashion, and luxury group.

Achim Berg

DM&T har inviteret Achim Berg til at give en statusrappport på modebranchens tilstand. Og du skal lede længe for at finde en person med mere viden om branchen end Achim Berg.

Achim Berg er Senior Partner i McKinsey & Company med ansvar for beklædning, mode og luksusvarer.
Achim Berg er Senior Partner i McKinsey & Company med ansvar for beklædning, mode og luksusvarer.

27. marts 2019

Achim Berg har en stor passion for og dybdegående ekspertise inden for mode- og luksusindustrien. Igennem 15 år har han rådgivet et utal af modebranchens brands, retailers, wholesalers og producenter på globalt plan. Hans rådgivningsområder spænder vidt, og dækker blandt andet strategi, kommerciel transformation og sourcing-analyse.

Gennem sit omfattende arbejde i branchen har Achim opnået dyb indsigt i verdens markeder for tøj, sko og accessories, ligesom han har opbygget en skattekiste af ekspertise inden for branchens funktioner.

Achim er medredaktør på den årlige State of Fashion-rapport, som McKinsey udgiver i samarbejde med branchemediet Business of Fashion. State of Fashion udkommer hvert år i november og sætter fokus på de vigtigste forhold, der kommer til at præge den globale modebranche i det kommende år. Rapporten anses af mange som den ultimative temperaturmåling på branchen og benyttes som et vigtigt strategisk redskab.

Achim er derudover manden bag McKinseys halvårlige Apparel Chief Purchasing Officer Survey og arrangør af og vært ved Apparel Sourcing Executive Roundtables i Hong Kong og New York. Achim er en hyppigt benyttet taler ved førende globale modeevents.

På TOPMØDE 2019 vil Achim sætte scenen for dagens program. Han vil gøre status over modebranchens tilstand ligesom han vil give sit bud på, hvad fremtiden bringer for modebranchen.

Glæd dig til en af de største kapaciteter, når det handler om at analysere modebranchen og de nøgleforhold, der påvirker den. 

"