Menu
President & CEO, Global Fashion Agenda

Eva Kruse

Eva sætter den bæredygtige mode øverst på den globale branches dasgorden gennem sit arbejde i Global Fashion Agenda. Hør, hvorfor bæredygtighed er en nødvendighed, hvis branchen skal sikre sin eksistensberettigelse, når hun gæster TOPMØDE.

CEO i Global Fashion Agenda Eva Kruse. Foto: Asger Mortensen
CEO i Global Fashion Agenda Eva Kruse. Foto: Asger Mortensen

03. juni 2019

Eva Kruse er gennem sit virke som CEO og President for Global Fashion Agenda og Copenhagen Fashion Summit blevet en af branchens mest fremtrædende profiler. I mere end et årti har Eva Kruse været med til at forme den bæredygtige dagsorden for modebranchen i både ind- og udland. I 2005 var hun med til at grundlægge netværksorganisationen Danish Fashion Institute samt Copenhagen Fashion Week, der i den grad understregede den danske modebranches internationale format.

Hendes engagement og store indsats gennem årene har resulteret i en lang række priser samt en eftertragtet plads på listen BoF 500, der tæller branchens mest indflydelsesrige mennesker. 2019 markerer tiåret for Copenhagen Fashion Summit, der i dag er verdens største begivenhed for bæredygtighed i modebranchen og som hvert år samler branchens største aktører under samme tag i den danske hovedstad.

Du kan til TOPMØDE 2019 opleve Eva Kruse ved en eksklusiv ”fireside chat”, hvor hun stiller skarpt på den bæredygtige revolution branchen er i gang med, og de udfordringer vi står over for.

"