Menu
Global Business Leader Circular, IKEA (Ingka Group)

Pia Huusfelt

Pia er ansvarlig for den omfattende transformation af IKEA fra en lineær til en cirkulær forretningsmodel. Hun angriber opgaven med innovation og mennesket i centrum, og du kan høre meget mere og lade dig inspirere på årets TOPMØDE.

Pia Huusfelt fra IKEA (Ingka group) taler på DM&T Topmøde 2021
Pia Huusfelt fra IKEA (Ingka group) taler på DM&T Topmøde 2021

22. september 2021

ia Huusfelt er ansvarlig for ”Circular Innovation and Transformation” i Ingka Group, som er selskabet bag IKEA, der har 378 IKEA-butikker på 30 markeder. Hvert år besøger 706 millioner mennesker IKEAs butikker, men 3,6 milliarder besøger IKEA.com. 

Derudover står Ingka Group bag Ingka Centres, 45 oplevelsesbårne shopping-centre i Europa, Rusland og Kina, ligesom man foretager investeringer i bæredygtige løsninger gennem Ingka Investments.   

Opgaven for Pia er at transformere IKEA fra lineær til cirkulær med fokus på human-centered design og innovation og at finde nye fremtidige cirkulære forretningsmodeller på globalt plan for IKEA. 

Pia har en omfattende erfaring fra lederstillinger blandt andet som CEO for IDEGruppen (Idemøbler), Direktør i Coop, Europæisk direktør i Specsavers og CEO for Profil Optik.  

Pia har været i flere advisory boards for start-ups og er en del af bestyrelsen i kommunikationsbureauet KREAB og Imerco. 

"