Menu
 

DM&T hjælper dagligt den danske mode- og tekstilbranche med rådgivning i øjenhøjde. Det får du også på dmogt.dk, som er fyldt med værdifuld, branchespecifik viden, der giver din virksomhed tryghed til at træffe de rette valg.

Book tid i trendstudiet i Herning

Book tid i trendstudiet i Herning, når det passer dig og din virksomhed.

Book tid i trendstudiet i København

Book tid i trendstudiet i København, når det passer dig og din virksomhed.

Registrering af arbejdstid

Folketinget vedtog i januar 2024 en lov om, at arbejdsgivere har pligt til at måle og registrere hver enkelt medarbejders arbejdstid. Det angiver anledning til en række spørgsmål, og DM&T hjælper naturligvis din virksomhed med at besvare disse. Læs mere her.

Bæredygtighedssurvey 2023

Her kan du gå i dybden med resultaterne af DM&T's fjerde udgave af den årlige undersøgelse af den danske mode- og tekstilbranches arbejde med bæredygtighed. Find resultaterne fra 2023 og de foregående år her.

DM&T Contracts & Compliance

Som medlem af DM&T får du adgang til vores juridiske medlemsplatform, hvor du får alle væsentlige kontrakter til din virksomhed. Med din juridiske medlemsplatform bliver det hurtigt, let og smertefrit at udfylde nye kontrakter i din virksomhed.

Rådgivning

Branchespecifik viden, der skaber værdi

Vi giver dig rådgivning, der skaber værdi - både i den personlige dialog og online. Få hjælp til at håndtere:

Læs mere

Medlemskab

Besparelser, værdiskabende rådgivning og færre bekymringer i hverdagen

Med et medlemskab af Dansk Mode & Textil følger tryghed. Du er sikker på branchens bedste rådgivning i de spørgsmål, som er særligt kritiske for din virksomhed. Dermed slipper du for bekymringer og kan fokusere på at skabe vækst og udvikling.

Et medlemskab af Dansk Mode & Textil giver dig samtidig konkrete besparelser takket være vores omfattende udbud af rabataftaler, ligesom du sparer penge ved at undgå fejl og betale eksterne konsulenter og advokater unødige honorarer. 

Derfor er Dansk Mode & Textil dit sikkerhedsnet i hverdagen. 

Læs mere

"