Menu

DM&T inviterer til introduktion til bæredygtighed og præsentation af DM&T toolbox i bæredygtighed 1

Vores toolbox rummer mange af de elementer, du har brug for til at højne din bæredygtighedsindsats. Få en introduktion til den her

Eventdetaljer
Dato Onsdag d. 14. september 2022 Sted Webinar
Tid 9 - 10 Tilmelding til Nederst på siden

Kravene til virksomheders bæredygtige indsats bliver stadigt større, og det samme gør derfor vigtigheden af et strategisk, systematiseret bæredygtighedsarbejde.

Men hvad er bæredygtighed, hvilke retningslinjer og standarder skal man orientere sig efter? Og hvordan kommer man rigtigt i gang og får prioriteret de mange forskellige temaer?

I DM&T har vi en lang række tilbud til vores medlemmer om bæredygtighed. Det gælder ikke mindst vores digitale toolbox i bæredygtighed, der er bygget op omkring faserne i due diligence, fra forpligtelse til rapportering, og som også indeholder standardpolitikker på en række områder, samt viden om udvalgte temaer.

Derudover har vi en række vejledninger om alt fra kemi, til menneskerettigheder, certificeringer og markedsføring. Den 14 september kan du få en grundlæggende introduktion til bæredygtighed samt et overblik over de redskaber DM&T tilbyder dig til at komme i gang.

"