Menu

Arbejdstegninger til produktion af beklædning 3

For at kunne udarbejde professionelt materiale til design og produktdokumentation, er det at beherske et tegneprogram blevet ligeså nødvendigt som at kunne tegne med en blyant.

Arbejdstegninger
Arbejdstegninger
Eventdetaljer
Dato 25. - 26. november 2020 Sted VIA Design, Birk Centerpark 5, Herning
Tid Begge dage: 08:30 - 16:00 Tilmelding til efteruddannelse.dk

At udnytte de fordele, som de computertegnede arbejdstegninger giver, er blevet et kommunikationsværktøj, som mange virksomheder drager fordel af!

Undervisningen foregår i programmet Adobe Illustrator.

MÅLGRUPPE
Kurset henvender sig til designere, konstruktører og modelteknikere, der i det daglige udarbejder arbejdstegninger. Endvidere er kurset for andre, der ønsker at opgradere deres kvalifikationer.

PC på brugerniveau er en forudsætning for deltagelse.

INDHOLD
Du lærer ved hjælp af computerbaserede tegneprogrammer at udføre simple og komplekse arbejdstegningsopgaver samt udarbejde skabelon, stikninger, effekter og ændringer på den optegnede model.

PRØVE
Prøven er en praktisk prøve i form af en portfolio-prøve. Deltageren skal udføre en række delopgaver (port- folio-opgaver), som tilsammen demonstrerer deltagerens opfyldelse af kursets handlingsorienterede målformulering.

DET PRAKTISKE

Dato
25. – 26. november 2020

Kl. 08:30 – 16:00 begge dage

Sted
VIA Design
Birk Centerpark 5 Herning

Pris
kr. 252,00 /
kr. 1270,00

Prisen afhænger af dit uddannelsesniveau og om du er beskæftiget. Se mere på efteruddannelse.dk, hvor du søger kurset frem via titel eller fagkode.

Underviser:
Kirsten Astorp

Tilmelding
Foregår på efteruddannelse.dk senest den 11. november 2020

Fagkode 49002 C

 

"