Menu
Virtuel konference:

Back To Work

Ønsker vi virkelig at vende tilbage til dagligdagen og ikke til noget nyt og bedre? Det er omdrejningspunktet for denne virtuelle konference, hvor du får 10 effektive værktøjer til at skabe nye og bedre vaner i din arbejdsdag efter covid-19. DM&T-medlemmer deltager til halv pris.

Eventdetaljer
Dato 7. juni 2021 Sted Online
Tid 09:00 - 12:00 Tilmelding til Se link i teksten

Vi ønsker desperat “normalitet” tilbage, men ønsker vi det for meget? Ønsker vi virkelig at vende tilbage til dagligdagen og ikke til noget nyt og bedre? Hvad har vi lært under det største globale arbejdspladseksperiment til dato?

På denne konference forsøger arrangørerne at blokere hamsterhjulet, før det begynder at dreje igen. Deres ambition er, at den arbejdsplads, vi vender tilbage til, skal være et bedre sted end det, vi efterlod.

Konferencen byder på indlæg fra nogle af førende eksperter inden for happy high performance, virtuelle møder, arbejdseffektivitet og meningsfulde opgaver:

  • Dennis Nørmark - antropolog, foredragsholder og forfatter til bl.a. 'Pseudoarbejde'
  • Kenn L. Hansen - grundlægger af EPO, retoriker, rådgiver, forfatter og ekspert i præsentationsteknik
  • Marie Litrup - grundlægger af TimeWellSpent, hvor hun hjælper ledere og teams med at skabe stærke arbejdsvaner og frigøre tid
  • Mette Bundgaard – grundlægger af TimeConsult, optimeringsspecialist, foredragsholder, underviser og forfatter til bogen 'en nemmere hverdag'

En konference med afsæt i erfaringer fra nedlukning

Til den virtuelle konference ser vi på de omfattende erfaringer, der er indsamlet under nedlukningen. Vi fik ikke bare øjnene op for gode onlineværktøjer, men også værdien af vores arbejde, den tid, der bruges på arbejde, og hvordan vi administrerer og leder det.

Det er på tide at skabe nye vaner. Du vil blive præsenteret for 10 effektive værktøjer, du omgående kan omsætte i din hverdag og organisation. Dermed kan erfaringerne fra covid-19 få den revolutionerende forandring, den har potentialet til at blive.

Tid og sted: 7. juni kl. 9-12, online

Pris: Normalprisen er kr. 295 ex moms, men som medlem af DM&T får du din billet til halv pris. Benyt koden DMOT ved tilmelding.   

Læs mere og tilmeld dig på backtowork.nu

"