Menu

Besøgstur til Hamborg fokus på børnetøj

Udenrigsministeriets Trade Council inviterer på besøgtur til Hamborg, hvor fokus ligger på det tyske børnetøjsmarked. Få nye kontakter, ny viden og mulighed for feedback på dine produkter.

Foto: Adrian Degner on Unsplash
Foto: Adrian Degner on Unsplash
Eventdetaljer
Dato 7-8. november 2018 Sted Hamborg
Tid 10:30 Tilmelding til Se invitation

Trade Councils besøgstur går i år til Hamborg, hvor fokus ligger på det tyske børnetøjsmarked. De har sammensat et udbytterigt program, hvor de danske virksomheder kommer i kontakt med relevante tyske stakeholders, bliver præsenteret for de nyeste trends og får et dybdegående indblik i Tyskland som eksportmarked.

Savner du nye kontakter, ny viden eller et forum, hvor du har mulighed for at få feedback på dine produkter i forhold til det tyske marked? Så er besøgsturen stedet!

Programmet byder på inspirationstur rundt til Hamborgs bedste børnebutikker, speeddating med tyske børnetøjsagenter, varehusbesøg samt bloggerevent med social influencers fra Hamborg.

Download det officielle program nedenfor. Heri finder du også pris og information om tilmelding. 

Donwload invitation

  • Trade Council inviterer til besøgstur i Hamborg

    pdf, 0,11mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"