Menu

Deltag i en spændende pilot om bæredygtighedskommunikation

Kommunikation og transparens om bæredygtighedsindsatsen er et afgørende fokusområde for mode- og tekstilbranchen, og omverden stiller stadig større krav. DM&T piloterer et samarbejde med den digitale platform BeCause, og du har mulighed for at deltage. Læs mere om projektet og dine muligheder her.

Foto: BeCause
Foto: BeCause
Eventdetaljer
Dato Tirsdag d. 8. februar 2022 Sted Online
Tid 9-10 Tilmelding til Nederst på siden

Kommunikation om bæredygtighed kan være en svær størrelse. Typisk er virksomheders bæredygtighedsinformation spredt ud på diverse kanaler som sociale medier, hjemmesider og årsrapporter, og det kan gøre det udfordrende at give et samlet overblik over bæredygtighedsindsatsen og de løbende opdateringer.

BeCause er en digital platform, der imødekommer denne udfordring og hjælper virksomheder med at kommunikere om deres bæredygtighedsindsats ift. f.eks. verdensmål, certificeringer og donationer på en nem og overskuelig måde. Ved at udarbejde en profil på BeCause forbindes information på egne kanaler og samles på én digital platform.

DM&T piloterer et samarbejde med BeCause og leder efter medlemmer, der ønsker at arbejde proaktivt med deres kommunikation om bæredygtighed og som gerne vil være med til komme med branchespecifikke input. Ved at deltage vil du bl.a. få hjælp til at oprette og udfylde profil. På webinaret den 8. februar kan du høre meget mere om BeCause og piloten.

"