Menu

Design Sprint – Kom lynhurtigt fra idé til færdigt koncept

Vil du være i stand til at udvikle og teste koncepter på kort tid og dermed spare tid og penge? Ønsker du at facilitere mere agile og designdrevne udviklingsprocesser? Så er KEA’s workshop i Design Sprint lige noget for dig.

Eventdetaljer
Dato 27. - 28. november & 5. december 2019 Sted Hellerup
Tid 09:00 - 15:30 Tilmelding til Se link i teksten

Design Sprint er en metode, hvor man gennemløber en accelereret udviklingsproces fra idé til afprøvet koncept på meget kort tid. ’Konceptet’ kan handle om alt fra udvikling af et nyt produkt, en serviceydelse, en forretningsidé, et website, en app eller endda virksomhedens nye strategi. Med Design Sprint metoden får du ny inspiration og konkrete værktøjer til at tilrettelægge og facilitere innovations-­‐ og udviklingsprocesser.

Indhold

På KEA’s 3-dages kursus i Design Sprint får du grundlæggende forståelse for principperne bag metoden - i teori og praksis. Du får indsigt i nye innovationsmetoder, effektiv designdrevet udvikling, konkrete faciliteringsværktøjer, visuelle teknikker og metoder samt en implementeringsplan for det videre forløb. Du kan altså forvente tre dage, hvor følgende vil være på agendaen:

  • Indsigt i Design Sprint metoden
  • Tilrettelæggelse af Design Sprint
  • Facilitering af dynamisk teamwork
  • Brug af visuelle metoder
  • Prototyping og test
  • Konkret handlingsplan
Målgruppe

Kurset er relevant for designere, specialister, projektledere og hele udviklingsteams, der arbejder med virksomhedens koncept- og forretningsudvikling i det daglige.

Tid & sted

Hellerup, 27. – 28. november og 5. december 2019, kl. 09:00 – 15:30 alle dage. 

Pris

7.950 kr. incl. moms.

Tilmelding
Skal ske senest den 13. november via. linket her.
"