Menu

Fysisk møde: Dialogmøde om EU's tekstilstrategi

Kom til fysisk møde om EU's tekstilstrategi, når vi sammen med flere partnere gennemgår den nyeste lovgivning fra EU

Eventdetaljer
Dato Onsdag d. 25. maj 2022 Sted DM&T i BLOX på Frederiksholms Kanal 30 A5, 1220 København K, i mødelokale Los Angeles
Tid 15 - 16.30 Tilmelding til Nederst på siden

DM&T faciliterer sammen med Lifestyle & Design Cluster et dialogmøde for virksomheder i branchen om EU’s tekstilstrategi, der blev lanceret den 30 marts.

Strategien sætter retningen for europæiske mode- og tekstilvirksomheders arbejde i fremtiden og definerer en vision med fokus på cirkularitet, langtidsholdbare produkter, genbrug og genanvendelse. Der er ingen tvivl om at strategien, og de mange lovgivningsmæssige initiativer den refererer til, vil få stor indflydelse på alle virksomheder i branchen.

Men hvordan vil strategien blive implementeret? Og hvad vil den mere konkret komme til at betyde for den danske mode- og tekstilbranche?

Til dialogmødet vil du møde eksperter og blive klogere på de forskellige komponenter i tekstilstrategien. Derudover kan du være med til at udforske og drøfte, hvad strategien vil komme til at betyde for den danske mode- og tekstilbranche og hvad potentialet og udfordringerne er.

Af eksperter vil du møde Lars Fogh Mortensen fra EU’s Miljøagentur, Frederik Larsen fra In futurum, og Arne Remmen fra Aalborg Universitet, og af virksomheder vil du møde Signe Marie Bakka Backhaus fra Roccamore og Isabella Holmgaard fra Message.

OBS: Grundet begrænset kapacitet vil arrangementet være forbeholdt DM&T-medlemmer og virksomheder indenfor mode- og tekstilbranchen. Derfor forbeholder os vi os retten til at prioritere i deltagerlisten.

"