Menu

Eco-design forordningen er vedtaget – hvad kommer det til at betyde for mode- og tekstilbranchen?

Få Ohana Public Affairs analyse af, hvad den nye ecoforordning kommer til at betyde for branchen, når vi holder webinar om emnet.

Eventdetaljer
Dato 23. februar 2024 Sted Online
Tid 9 - 10 Tilmelding til Nederst på siden

Den 5. december 2023 blev EU-landene enige om en revision af Ecodesign-forordningen, også kendt som Ecodesign for Sustainable Products Regulation (ESPR).

Forordningen skal bidrage til at sikre en forbedring af produkter i EU og gøre dem mere holdbare samt lettere at genanvende, genbruge, opdatere og reparere. Men hvad kommer det til at betyde mere specifikt for mode- og tekstilbranchen, og hvornår træder kravene i kraft? Få en gennemgang af Ohana Public Affairs.

Ecodesign forordningen er et vigtigt instrument til at drive den grønne omstilling af mode- og tekstilbranchen. I december måned blev EU enig om revisionen af Ecodesign forordningen, som blandt omfatter obligatoriske design krav og oplysningskrav via et digitalt produktpas og ikke mindst et forbud mod destruktion af usolgt tøj.

Til dette webinar vil Ohana Public Affairs lave en gennemgang af den vedtagne forordning med fokus på, hvad det vil betyde for mode- og tekstil. De specifikke design og oplysningskrav vi blive bestemt i en delegeret retsakt, som ikke er udarbejdet endnu, men til webinaret vil du få et overblik over tidsperspektivet og de krav der drøftes.

Tilmeld dig her

 
 
"