Menu

Få styr på dit brand på Amazon

Kom og få fakta om Amazon Brand Registry. Som ejere af et brand/mærke er det vigtigt at kende og forstå Amazon Brand Registry - også selvom I ikke sælger via Amazon. Deltag på dette seminar og få et indblik i, hvordan du kan styre dit brandimage på Amazon. Seminaret afholdes i Horsens d. 4/2 og er GRATIS for alle.

Foto: Christian Wiediger on Unsplash
Foto: Christian Wiediger on Unsplash
Eventdetaljer
Dato 4. februar i Horsens Sted Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, Horsens
Tid 09:00 - 12:00 Tilmelding til Se link i teksten

Parterne bag projektet "Eksport via online markedspladser" inviterer til morgenmøde. Læs mere og tilmeld dig her

E-handel udvikler sig stærkt og online markedspladserne (fx Amazon, eBay og Alibaba) udgør en større andel af den samlede e-handelsomsætning i flere lande. I alle lande, hvor markedspladserne er tilstede, er billedet det samme. De vokser og tager markedsandele, fordi markedspladserne typisk har en stor kundebase og et effektivt logistisk set-up på tværs af flere lande. Nogle virksomheder kombinerer salg via egen webshop med online markedspladser, mens andre kun har markedspladserne som deres e-handelskanal. Markedspladserne åbner således mulighed for e-handel, uagtet om virksomheden har en webshop eller ej!

Amazon’s Brand Registry giver kontrol og branding

Interessen for Amazon er høj på trods af, at der ifølge den seneste analyse fra projektet ”Virksomhedernes erfaringer med salg via online markedspladser” viser, at blot 24 pct. af de virksomheder, der sælger via GOMP, anvender Amazon. Analysen viser endvidere, at andelen af producenter (brand owners), der sælger via Amazon, er mere end dobbelt så høj i forhold til handelsvirksomheder.

En af årsagerne til den høje interesse i Amazon blandt producentvirksomheder skyldes i høj grad de muligheder, Amazon tilbyder til brand owners. En registrering af jeres brand på Amazon Brand Registry giver jer mulighed for at åbne en ”brand store” på Amazon samt at tage kontrol over brandets varedata hos andre sælgere på Amazon. Det giver med andre ord producenterne kontrol over varernes præsentation og dermed brandværdien på Amazon.

Deltag i seminaret og få indblik

Deltag i dette seminar hvis du gerne vil høre mere om, hvorledes I som brand kan anvende Amazon til at kontrollere jeres brandidentitet på Amazon. På seminaret gennemgår vi også de juridiske aspekter af Amazons brand policy, cases på virksomheder der har benyttet Amazon til branding samt ikke mindst de praktiske detaljer for at tilmelde Amazon Brand Registry.

Afholdes i Horsens
Arrangementet afholdes i Horsens den 4. februar 2019 – kl. 09.00 – 12.00

Program
– Kanalstrategi og -konflikter med Amazon
– Fordele og ulemper med Amazon Brand Registry
– Kom godt i gang med Amazon Brand Registry
– De juridiske aspekter med kanalvalg og Amazon Brand Registry
– Cases

"