Menu

Fælles messefremstød i Manchester

SMVdanmark og Udenrigsministeriet inviterer danske virksomheder til at deltage i fælles fremstød på modemessen Just Around the Corner i Englands tekstilhovedstad Manchester.

Eventdetaljer
Dato 19-20. januar 2022 Sted Manchester Central Convention Complex
Tid Tilmelding til Se information i teksten

Manchester er traditionelt den største produktionsby i den britiske tekstilindustri, men den 19. og 20. januar handler det om handel, når modemessen Just Around the Corner (JTAC) slår dørene op og byder inden for til sit tredje år. Hvert år har budt på stigende besøgstal, og både britiske og udenlandske indkøbere forventes at besøge den kommende udgave i januar. Messen understreger, at den lægger stor vægt på at være en ordremesse.

Du kan blive en af udstillerne, når SMVdanmark og the Trade Council arrangerer et fælles fremstød. Du kan læse mere om fremstødet i præsentation, som du kan downloade nederst på siden.

Deltagelse koster 13.500 ex moms, og med i pakken følger:

  • En kombination af fire stativer/hylder/bord
  • Brand-skiltning
  • Bord og stol til at skrive ordrer
  • WiFi

Læs mere i præsentationen, hvor du også finder kontaktinformation

Download information om fremstødet

  • Just Around the Corner - Manchester

    pdf, 0,6mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"