Menu
Gå-hjem-møde:

Erfaringer med CSR-ledelse og produktivitet i beklædningsindustrien i Bangladesh

Hvis I sourcer i Bangladesh, eller vil have inspiration til jeres samarbejde med jeres leverandører, så læs videre her.

Dansk Mode & Textil har fra 2015 - 2018 drevet projektet Step Up i Bangladesh i samarbejde med Dansk Erhverv / WEAR og Danish Fashion Institute.
Dansk Mode & Textil har fra 2015 - 2018 drevet projektet Step Up i Bangladesh i samarbejde med Dansk Erhverv / WEAR og Danish Fashion Institute.
Eventdetaljer
Dato 23. januar 2019 Sted Dansk Mode & Textil, Birk Centerpark 38, Herning
Tid 14:00 - 16:00 Tilmelding til mailto:kursus@dmogt.dk

Den 23. januar deler vi ud af erfaringer fra vores nyligt afsluttede projekt i Bangladesh, så hvis I køber ind i Bangladesh eller har planer om det – eller gerne vil have nye input til jeres leverandørsamarbejde, vil det være relevant for jer at deltage i mødet.

Dansk Mode & Textil (lead), Dansk Erhverv / WEAR og Danish Fashion Institute (nu: Global Fashion Agenda) har i partnerskab med den bangladeshiske arbejdsgiverorganisation, BGMEA, gennemført projektet Step Up – Responsible Production as a Business Driver i Bangladesh, finansieret af Danida.

Projektets formål var at skabe konkrete og varige CSR- og produktivitetsforbedringer på minimum 5 bangladeshiske virksomheder. Syv ud af ni bangladeshiske virksomheder har gennemført et forløb over to år, hvor fabrikkerne er blevet opgraderet inden for produktivitet og ansvarlig virksomhedsadfærd. Projektet har fokuseret på at skabe synergi mellem gevinster ved produktivitetsforbedringer og CSR. Virksomhederne har deltaget i fælles workshops, samt træning og vejledning på virksomhedsniveau af et lokalt team.

Vi inviterer til gå-hjem-møde, hvor vi vil præsentere erfaringer og perspektiver fra Step Up-projektet Bangladesh, som I kan bruge i jeres fremtidige arbejde. Der vil være uformelle oplæg med god mulighed for at stille spørgsmål undervejs og drøfte udfordringer og mulige løsninger 

Dato: 23. januar 2019

Tid: 14:00-16:00

Mødet er gratis og er forbeholdt virksomheder fra DM&T og WEAR.

Der serveres en let snack fra kl. 13:30.

Program:

  • Velkomst og kort præsentation
  • Udfordringer i Bangladesh
  • Hvordan har vi arbejdet med leverandørtræning i Step Up-projektet?
  • Hvad har vi lært?
  • DM&T anbefalinger til leverandørsamarbejde
  • Afrunding
"