Menu

UDSOLGT: Greenlight Aarhus: Styrket ansvarlighed og innovation i mode- og tekstilbranchen

Få inspiration til arbejdet med ansvarlig virksomhedsadfærd og bæredygtighed fra BESTSELLER, Ege Carpets, Kvadrat, Samsøe Samsøe og mange andre, når DM&T og BESTSELLER inviterer dig til dette spændende event med både indlæg og diskussioner.

Eventdetaljer
Dato 30. marts 2022 Sted Bestseller, Inge Lehmanns Gade 2, 8000 Aarhus
Tid 12:00 - 17:00 Tilmelding til Se formular nederst

Arrangementet er desværre udsolgt. Ønsker du at komme på venteliste, kan du sende Marie Busck en mail på mb@dmogt.dk mærket "Venteliste Greenlight Aarhus"

I forbindelse med Greenlight Aarhus inviterer Dansk Mode & Textil og BESTSELLER den 30. marts 2022 til et spændende arrangement om bæredygtighed og ansvarlig virksomhedsadfærd i mode og tekstilbranchen. Dagen vil byde på højaktuelle oplæg fra eksperter og virksomheder om branchens udfordringer og mulige løsninger. Du er inviteret! 

Den globale mode og tekstilbranchen står overfor en massiv transformation over de næste år. Branchen vil blive mødt med en lang række lovkrav i forhold til øget transparens, rapportering og dokumentation af deres indsats. Det kræver struktur, data og processer. Samtidig står branchen også overfor en massiv innovationsopgave i omstillingen til en mere cirkulær branche og et mere cirkulært forbrug af tekstiler med fokus på levetidsforlængelse, genbrug og genanvendelse. Det kræver innovation, nye teknologier og ny viden indenfor materialer og forretningsmodeller.

Opgaven er stor. Men den er også spændende og rummer muligheder. Dette event vil give et indblik i hvordan mode- og tekstilbranchen arbejder med ansvarlighed og bæredygtighed i dag i Danmark. Arbejdet omfatter indsatser i forhold til både grundlæggende ansvarlighed såvel som innovationsarbejde. Virksomheder skal kunne favne begge dagsordener i deres arbejde, og i løbet af dagen får du inspiration til at omsætte de gode intentioner til handling fra flere af branchens nøgleaktører.

Hvornår: 30 marts 2022, kl. 12.00 – 17.00

Hvor:  BESTSELLER, Inge Lehmanns Gade 2, 8000 Aarhus

Program*:

12.00 – 12.15: Velkommen (DM&T og BESTSELLER)

12.15 – 12.40: EU’s nye rapporteringsdirektiv: hvad indeholder det og hvad vil det betyde for mode og tekstilbranchen? Præsentation ved Susanne Stormer, Partner, Leder af Sustainability, PWC.

12.40 – 13.05: Rapportering som løftestang for indsatsen? Erfaringer fra Ege Carpets ved Dorthe Aaboe Kallestrup

13.05 – 13.30: Betydning af data. Erfaringer fra Samsøe Samsøe ved Klara Lykke Reddersen, Sustainability & CSR Manager

13.30 – 13.50 Kaffepause

13.50 – 14.15: The innovation challenge. Presentation by Fashion for Good.

14.15 – 15. 40: Innovation, cirkularitet og materialer. Erfaringer fra BESTSELLER ved Camilla Skjønning Jørgensen, Innovation Manager.

15.40 – 16.00: Innovation og cirkularitet. Erfaringer fra Kvadrat.

16.00 – 16.30: Afsluttende paneldiskussion: Hvordan sørger vi for, at branchen kan jonglere både compliance og innovations? Og hvordan får vi sat endnu mere skub på omstillingen?

Deltagere:

  • Dorte Rye Olsen, Head of Sustainability, BESTSELLER
  • Betina Simonsen, direktør, Lifestyle & Design Cluster
  • Fashion For Good
  • Klara Lykke Reddersen, Sustainability & CSR Manager, Samsøe Samsøe .
  • Susanne Stormer, Partner, Leder af Sustainability, PWC

16.30 – 16.45 Afsluttende og tak for i dag

Det er gratis at deltage og tilmelding er bindende. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.

*DM&T tager forbehold for ændringer i programmet.

OBS: Skulle eventet være udsolgt, kan du sende Marie Busck en mail på mb@dmogt.dk og komme på ventelisten, såfremt der opstår ledige pladser.

"