Menu

Hvordan kommunikerer man om bæredygtighed – og hvornår må man kalde et produkt ’bæredygtigt’?

DM&T har samlet en række eksperter til en hel dags træning om kommunikation om bæredygtighed og markedsføring af produkter som særligt bæredygtige. Kom og bliv klogere, så du kan styrke din virksomheds kommunikation og undgå faldgruber.

DM&T inviterer til seminar om kommunikation og markedsføring den 7. oktober 2020
DM&T inviterer til seminar om kommunikation og markedsføring den 7. oktober 2020
Eventdetaljer
Dato 7. oktober 2020 Sted TBA
Tid 10:00 - 16:00 Tilmelding til kursus@dmogt.dk

For de fleste virksomheder er det vigtigt at kommunikere om bæredygtighed, både internt i virksomheden for at drive medarbejderengagement, men i høj grad også eksternt for at opbygge virksomhedens brand. En stor del af dette omfatter kommunikation og markedsføring af produkter som særligt bæredygtige. Men virksomheder skal være opmærksomme på, at der eksisterer strikse krav til hvornår et produkt må markedsføres som bæredygtigt, grønt, miljø- eller klimavenligt, og etisk.

Derudover er der mange faldgruber, når man kommunikerer om bæredygtighed, og man kan som virksomhed hurtigt komme til at blive anklaget for greenwashing eller i værste fald blive mødt med shitstorms.

Vi har sammensat et spændende program, med oplæg fra bl.a. advokatfirmaet LIGA, In Futurum og Ganni. Seminaret vil give nogle enkle råd til, hvordan man kan kommunikere om bæredygtighed og hjælper dig med at blive klogere på de regler, der gælder når virksomheder anvender miljømæssige og etiske påstande i markedsføringen.

Målgruppe: Seminaret henvender sig særligt til de medarbejdere, der arbejder med kommunikation, markedsføring, bæredygtighed og/eller CSR.

Tidspunkt: den 7. oktober, kl. 10.00 – 16.00.

Sted: Seminaret finder sted i Kbh. Detaljeret program følger.

Pris og tilmelding: Det er gratis at deltage for DM&T medlemmer. Alle andre betaler kr. 495. Medlemmer af DM&T har fortrinsret og vi forbeholder os retten til at prioritere tilmeldingerne.  

Ved udeblivelse uden afbud opkræves no show-gebyr på kr. 495. Alle beløb er ex. moms.

Tilmelding sker til kursus@dmogt.dk senest 30. september 2020. 

"