Menu

Informationsmøde om digitalt erhvervsfremstød for modebranchen

Dansk Mode & Textil, WEAR og Dansk Erhverv inviterer til virtuelt møde om mulighederne i et fælles digitalt erhvervsfremstød for danske modevirksomheder.

Eventdetaljer
Dato 27. januar 2021 Sted Online
Tid 10:00 Tilmelding til mamu@danskerhverv.dk

I lyset af Covid-19 er der således behov for at finde nye måder at nå ud til såvel agenter og distributører såvel som nye online- og detailkunder på andre markeder. Vi er blevet opmærksomme på et rigtig spændende digitalt redskab fra virksomheden Affiinity til at indsamle leads på butikker eller agenter, der viser konkret interesse i et brands sortiment her og nu. Dermed kan din virksomhed få fat i potentielle kunder i andre lande på det rette tidspunkt. Og vi tror, at en fælles branding indsats af dansk mode ved hjælp af Affiinitys digitale løsning kan være et godt supplement til eventuelt salg via de store mode salgsplatforme. Afsættet for fremstødet vil være en fælles brandingplatform med såvel en fælles fortælling om dansk mode samt indhold fra den enkelte virksomhed, som kan tage afsæt i det digitale materiale, I allerede producerer til fx modeugen.

På mødet vil Affiinitys direktør, Claus Lønborg, præsentere værktøjet. På baggrund af mødet vil I blive bedt om at komme med en helt foreløbig og uforpligtende tilkendegivelse af jeres interesse for at deltage. Hvis der er bred opbakning til at gå videre med løsningen, vil Dansk Erhverv søge om tilskud fra Udenrigsministeriets eksportfremstødspulje for at begrænse omkostningerne for den enkelte virksomhed.

Send en mail til Malene Mundt (mamu@danskerhverv.dk) med den relevante medarbejders navn og e-mail senest d. 26. januar, så sender vi et link til det virtuelle møde til rette vedkommende.
"