Menu
Sådan beskytter du forretningen:

Patrade inviterer: IP. Fra strategi til praksis

Patrade inviterer start-ups og mindre virksomheder til gratis seminar om beskyttelse af immaterielle rettigheder. Deltag, og bliv klogere på, hvorfor du ikke har råd til at lade være.

Eventdetaljer
Dato 2. februar 2023 Sted Patrade, Neroport, auditoriet, Kay Fiskers Plads 9, 2300 København S
Tid 13:45 - 17:15 Tilmelding til Se link i teksten

DM&T's samarbejdspartner Patrade inviterer start-ups og mindre virksomheder til et gratis eftermiddagsseminar i København torsdag den 2. februar, hvor du får svar på dette:

  • Hvad er IP og hvorfor er det vigtigt at beskytte?
  • Hvornår skal du begynde at tænke på at få beskyttet dit navn, design og gode ideer?
  • Hvordan gør du det i praksis?
  • Hvad skal du starte med at beskytte?
  • Hvilke muligheder er der overhovedet for beskyttelse?
  • Er der allerede andre, der har fået samme idé, eller bruger samme navn?

Hvis du tænker, at du ikke har råd til at beskæftige dig med IP, fordi du står overfor en række andre opgaver og investeringer, så tager du fejl. Du har ikke råd til at lade være. Hvis du lader dine gode idéer være ubeskyttede, så kan dine øvrige investeringer være spildte eller - værre endnu - du kan komme til at investere i noget, der alligevel ikke kan kommercialiseres.

Hvad kan du forvente af seminaret?

Du får gode råd om, hvordan du kan beskytte virksomhedens IP i forskellige situationer, dvs. afhængigt af, hvilken virksomhed der er tale om, hvor langt du er i udviklingen, og hvordan markedet ser ud. Det hele sker med afsæt i en konkret case. Vi skyder nemlig eftermiddagen i gang med et indlæg fra en af Danmarks mest succesfulde iværksættere: Frederikke Antonie Schmidt, der er stifter af virksomheden roccamore. Herefter følger to af Patrades egne eksperter.

Det sker torsdag den 2. februar 2023, kl. 13.45 - 17.15. 

Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig på Patrades hjemmeside.

"