Menu

Bæredygtighed i krisetider

KEA lancerer nyt onlinekursus: To eftermiddage med fokus på at spotte bæredygtige muligheder i en turbulent verden

Photo by Charles Etoroma on Unsplash
Photo by Charles Etoroma on Unsplash
Eventdetaljer
Dato 22. & 25. juni 2020 Sted Online
Tid 14:00 - 17:00 Tilmelding til Se link i teksten

Disse to kursusdage handler om bæredygtighed, og hvordan du får innovative ideer til bæredygtige tiltag med fokus på at skabe en positiv bundlinje, både nu og på sigt.

Du lærer, hvordan du identificerer muligheder i det eksisterende virksomhedslandskab og omsætter dem i praksis. På kurset lærer du at identificere bæredygtige initiativer i en hverdag præget af travlhed og driftsopgaver, samt at konkretisere idéerne, så de kan føres ud i livet og giver mærkbare resultater.

Du bliver introduceret til grundprincipper i bæredygtighed og får værktøjer til at kortlægge og måle dine tiltag, således at effekten af løsninger bliver transparent, målbar og mulig at kommunikere for og til virksomhedens ledelse og ansatte.

På kurset lærer du også at styre gennem de forskellige faser fra kortlægning til evaluering og videreudvikling, så du sikrer fokus og engagement fra hele organisationen.

Kurset udvikles og tilpasses helt op til kursusstart i forhold til udviklingen af COVID-19 og den mikro- og makroøkonomiske situation.

KURSETS MÅLGRUPPE

Kurset er for alle ansatte i mode- og livsstilsbranchen, der ønsker at påbegynde eller videreudvikle en bæredygtig proces i en tid præget af
usikkerheder, risici og nye krav fra kunder og forhandlere.

Du arbejder måske allerede med bæredygtighed, men COVID-19 situationen og de afledte virkninger har vendt op og ned på dit fokus, hvorved bæredygtigheden er trådt i baggrunden.

Prisen for at deltage er kr. 1.500 inkl. moms. Seneste frist for tilmelding er 8. juni. 

Du kan læse mere om kurset, hvorfor online-undervisning har samme niveau som vanlig undervisning og underviser Lotte Jensby via dette link. Det er også her, du tilmelder dig.

"