Menu

Kursusforløb i due diligence - forår 2024

Due Diligence er vigtigere end nogensinde før, og nu tager vi vores store kursus om emnet med til Herning.

Eventdetaljer
Dato 10., 11. & 23. april 2024 Sted DM&T, Birk Centerpark 38, 7400 Herning
Tid Se information i teksten Tilmelding til Nederst på siden

Due diligence står som et helt centralt begreb i den omstilling mode- og tekstilbranchen befinder sig i. Allerede nu har lande som Tyskland og Norge national due diligence lovgivning, og slut 2023 blev EU’s Corporate Sustainability Due Diligence Direktiv (CSDDD) adopteret, og det betyder, at alle virksomheder af en vis størrelse skal lave due diligence. Det vil også få stor betydning for de virksomheder, der ikke er direkte omfattet, hvis de er leverandører til virksomheder, der er omfattet.

Vi oplever, at due diligence kan være svært at komme i gang med, helt konkret, og derfor tilbyder vi vores medlemmer i tekstilbranchen et skræddersyet kursus, som klæder kursets deltagere på til at lave en due diligence selv. Kurset er udviklet af Silke Sønderstrup-Granquist fra Sourcing House og Signe Mørk Sørensen fra Impact CSR. Sidste år gennemførte vi kurset i København med stor succes, og nu gentager vi kursusforløbet i Herning.

Kursusforløbet består af tre fælles workshops, fordelt over to uger, med rig mulighed for vidensdeling. For at sikre et grundigt kompetenceløft og erfaringsudveksling indeholder forløbet også et individuelt og et fælles sparringsmøde. Der skal beregnes et par timer til hjemmeopgave for at få nå så langt som muligt med en færdig risikovurdering. Workshops finder sted fysisk i Herning i DM&Ts lokaler.

Som deltagende virksomhed får I:

  • Kendskab til de seks skridt i due diligence for bæredygtighed samt de vigtigste begreber
  • En metode til at lave en risikovurdering, der hjælper jer til at vurdere, hvor I skal bruge jeres ressourcer fremadrettet for at undgå negativ påvirkning på mennesker, miljø og samfund.
  • Et værktøj til at afdække risici og muligheder
  • En template og hjælp til, hvordan I dokumenterer og kommunikerer jeres arbejde med due diligence for bæredygtighed
  • Grundlag for at leve op til de nye due diligence krav i bl.a. GOTS, EUDR, CSRD og CSDDD
  • Kompetencer og værktøjer til at implementere due diligence for bæredygtighed

Prisen er for medlemmer af DM&T 9000 DKK ex. moms pr. person, som dækker de tre kursusdage samt to individuelle sparringsmøder mellem kursusforløbene fra rådgiverne. Yderligere personer fra samme firma kan deltage til en reduceret pris på 6750 kroner pr. person. Ønsker du dette så send en mail til info@dmogt.dk

Pris for ikke-medlemmer af DM&T er 11.500 ex moms.

Kurssprog er i udgangspunktet på dansk, men kan laves til engelsk efter behov. Kontakt derfor DM&T, hvis dette ønskes.

De tre kursusdage forløber således:

Tilmeld dig her

 
 
"