Menu

Lær hvordan amfori BEPI kan hjælpe dig i arbejdet med miljøforhold i leverandørkæden

Få en grundig introduktion til amfori BEPI, når vi på dette webinar gør dig klogere på, hvordan du reducerer negativ påvirkning af miljøet i leverandørkæden.

Eventdetaljer
Dato 29. februar 2024 Sted Online
Tid 10 - 11.15 Tilmelding til Nederst på siden

Amfori BEPI-initiativet er en pendant til amfori BSCI, men har udelukkende fokus på miljøforhold i leverandørkæden. Deltag i DM&T-webinaret og bliv klogere på initiativet og de redskaber, der er til rådighed, og som kan hjælpe dig med at reducere negativ påvirkning på miljøet i din leverandørkæde.

Få en grundig introduktion til amfori BEPI, og hvordan initiativet kan hjælpe din virksomhed i jeres arbejde med at minimere de negative påvirkninger produktion af jeres produkter har på miljøet. Systemet er bygget op omkring en risikoanalyse og kan dermed være et værktøj til jeres miljømæssige due diligence-proces. Vi vil berøre, hvordan initiativet spiller sammen med den kommende lovgivning og kan støtte jer ift. ESG-rapportering.

I får en gennemgang ved den danske repræsentant for amfori samt hører om erfaringer med amfori BEPI fra et af vores medlemmer. Der vil også være tid til at stille masser af spørgsmål. 

Den 31. januar 2024 har vi desuden et webinar, der fokuserer på amfori BSCI.

Tilmeld dig her

"