Menu

Qarma x DM&T: Et praktisk perspektiv på Compliance og ESG

Digitale genveje til grøn omstilling er DM&T's webinarrække, hvor vi løbende inviterer spændende oplægsholdere til at fortælle om deres digitale løsninger, der kan gøre din virksomhed grønnere.

Eventdetaljer
Dato 6. oktober 2023 Sted Online
Tid 9 - 10 Tilmelding til Nederst på siden

Kært barn har mange navne, og det har compliance og ESG i særdeleshed.

I Qarma kan vi godt lide at gøre det konkret og praktisk.

Qarma er en dansk virksomhed, som har udviklet en række simple IT-værktøjer til at indsamle, validere og rapportere på kvalitet og compliance målrettet fashion og lifestyle.

Foruden en live demo af deres løsning vil Qarma dele best practice og komme omkring følgende aktuelle problemstillinger for mange virksomheder:

  • Compliance med simple midler -Hvordan kan du med få midler få ESG og compliance-data fra alle dine leverandører?
  • 1 produkt i 2 versioner – hvordan lykkes du med det fysiske og digitale produkt på samme tid.
  • Fra krav til produkt - Hvordan kobler du krav, certifikater og andre dokumenter med dine leverandører, ordrer og produkter.
  • Social compliance for små virksomheder: Hvordan kan du tage skridtet videre fra at bede fabrikken om en BSCI-rapport uden at det koster kassen? 
  • Rapportering gjort simpelt – Hvordan kan du på en simple måde rapportere og have overblik over dine produkter og leverandører.

Qarma har gjort en dyd ud af at være så tæt på produktet og produktionen. Deres løsning kommer på +25 sprog og de har dagligt +20.000 brugere på tværs af brands, retailers og leverandører.

Læs mere på www.qarmainspect.com

Tilmeld dig her

"