Menu

Status på bæredygtighed i den danske mode- og tekstilbranche. Hør resultaterne fra DM&T’s årlige bæredygtighedsbarometer og deltag i debatten

Vær med, når vi præsenterer resultaterne fra vores 2023-survey og deltag i debatten sammen med Concito og Forbrugerrådet TÆNK.

Eventdetaljer
Dato 19. februar 2024 Sted DM&T, BLOXHUB, Frederiksholms Kanal 30, 5A, 1220 KBH K - Mødelokale Los Angeles
Tid 14 - 16 Tilmelding til Nederst på siden

For fjerde år i træk tager vi temperaturen på bæredygtigheden i den danske mode- og tekstilbranche. Vær med, når vi præsenterer resultaterne fra vores 2023-survey og deltag i debatten sammen med Concito og Forbrugerrådet TÆNK. 

Bæredygtighed er i en rivende udvikling – ikke mindst i mode- og tekstilbranchen. EU’s tekstilstrategi fra 2022 har igangsat en radikal omstillingsproces af branchen og økosystemet omkring branchen.

For at følge udviklingen blandt virksomhederne har DM&T de seneste fire år foretaget en spørgeskemaundersøgelse blandt vores medlemmer, hvor vi spørger ind til deres indsats på bæredygtighed. Spørgsmålene spænder bredt over mange emner lige fra due diligence, klima og til cirkulær økonomi.

Vær med, når vi præsenterer resultaterne, og få et indblik i, hvordan det står til med bæredygtigheden i mode- og tekstilbranchen.

I år har vi inviteret CONCITO og Forbrugerrådet TÆNK til at deltage i debatten og kommentere resultaterne.

Du kan deltage på to måder: fysisk hos os i København samt online.

Vi har plads til 60 gæster, pladserne er først til mølle, og vi opfordrer på det kraftigste til, at du meddeler os det, hvis du alligevel ikke ønsker at deltage. På den måde undgår vi tomme stole. 
Du tilmelder dig herunder - husk at vælge mellem fysisk deltagelse eller onlinedeltagelse.   

Arrangementet er åbent for alle og ganske gratis. 

Tilmeld dig det fysiske arrangement her (scroll ned for tilmelding til onlinedeltagelse)

 
 

Tilmeld dig online-arrangementet her

 
 

 

"