Menu

The Retail Summit Dubai

Er du interesseret i at lære mere om retail-mulighederne i UAE, kan du deltage på the Retail Summit i Dubai. Læs mere om the Retail Summit og deres nylige besøg i Danmark her.

Eventdetaljer
Dato 13-14 . februar 2019 Sted Atlantis, Dubai
Tid Tilmelding til
Arrangørerne bag The Retail Summit var i Danmark i December måned for at promovere arrangementet. Bl.a. kunne arrangørerne fortælle om en fantastisk række af talere på konferencens to dage, men også om muligheden for at kunne komme i kontakt med potentielle samarbejdspartnere i Dubai, hvis du ønsker at eksportere til regionen. Vedhæftet finder du en opsummering af præsentationen i Danmark.

Der er således mulighed for at deltage både i selve konferencen som tilhører, men også som udstiller overfor en række af verdens førende detailkæder. Se den vedhæftede præsentation af The Retail Summit.

Blandt talerne finder man Richard Branson, Balmains CEO Massimo Piombini og Philip Mountford, CEO i Hunkemöller.  Fra dansk side vil der være talere fra Thornico, Flexa, Tiger of Sweden, Tattoodo, Lego og Joe and the Juice.

Du kan læse mere om konferencen på www.theretailsummit.com

Download yderligere information

  • Dubai Retail Summit - Copenhagen Launch

    pdf, 0,85mb
  • The Retail Summit Dubai - info

    pdf, 2,14mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"