TOPMØDE 2024

Vær med, når DM&T samler hele branchen til årets begivenhed, DM&T TOPMØDE 2024. I år sætter vi fokus på "De afgørende valg", og en perlerække af spændende talere er din garant for både viden og inspiration, ligesom du er garanteret en oplagt mulighed for at netværke med dine kollegaer i branchen. Early bird-rabat indtil 1. juli. 

TM24 ARR 1300x866px
Fra
9. oktober 2024 - 09:00
Til
9. oktober 2024 - 16:00
Sted
Bella Arena, 2300 København S
Tilmelding
Nederst på siden

2024 er det største valgår i mands minde. Der har allerede været parlamentsvalg i Bangladesh, præsidentvalg i Finland og parlamentsvalg i Sydkorea. Men resten af året byder på endnu flere valg, og særligt Europa-Parlamentsvalget i juni og det amerikanske præsidentvalg i november kan få afgørende indflydelse på det globale økonomiske og politiske klima, men også på den danske mode-, tekstil- og livsstilsbranche.

Derfor er temaet for TOPMØDE 2024 "De afgørende valg".

For det er ikke kun ved stemmeurnerne, vi skal træffe afgørende valg. Ude i virksomhederne, skal der også træffes en række afgørende valg, blandt andet om kunstig intelligens og bæredygtighed.

På årets TOPMØDE vil en række talere fra ind- og udland bidrage med viden og inspiration, som hjælper din virksomhed med at træffe de afgørende valg på det helt rette oplyste grundlag. Dagen orkestreres af dette års konferencier Lillian Gjerulf Kretz, som er journalist, vært på TV Avisen og mangeårig USA-korrespondent.

Talere offentliggøres løbende på dmogt.dk, og du finder al den nødvendige information om dette års TOPMØDE her.

Priser

Medlemmer af DM&T, Guldsmedebranchen og Sportsbranchen.dk deltager for kr. 2.250 ex. moms, mens ikke-medlemmer betaler kr. 3.250 ex. moms.

Indtil 1. juli er der early bird-rabat på 20 %, som er fratrukket i forbindelse med købet.

Bemærk, at du i betalingsvinduet vil blive mødt med prisen inklusive moms. Køber du som medlem billet med early bird-rabat, vil du altså skulle betale kr. 2.250 incl. moms.

Tilmeld dig her